TEATRUL MAGHIAR DE STAT LA ZILELE CULTURALE MAGHIARE DIN CLUJ

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

huntheater_kmn_bi-6037Trupa Teatrului Maghiar de Stat Cluj va fi prezentă şi în 2015 în cadrul Zilelor Culturale Maghiare din Cluj. Aflat la cea de-a şasea ediţie, evenimentul va avea loc în perioada 19- 23 august, iar programul de la cortul Teatrului din str. Kogălniceanu este gândit pentru vizitatorii de toate vârstele. Astfel, cei mici vor avea ocazia de a se întâlni cu personajele preferate din musicalul Cartea junglei, iar cei mari se vor putea bucura de spectacole lectură interactive sau vor putea participa la un quiz teatral. Cu această ocazie va avea loc şi o ediţie aniversară a întâlnirilor Livingroom, invitat fiind inițiatorul seriei, Balázs Bodolai.

De asemenea, în oferta teatrală pregătită pentru Zilele Culturale Maghiare din Cluj este inclusă și o microstagiune care cuprinde o selecţie a celor mai importante premiere ale stagiunii trecute. Programul microstagiunii Teatrului Maghiar de Stat Cluj este următorul:

huntheater_kmn_bi-4074Miercuri, 19 august, ora 17.00, Sala Studio – #cântecdelebădă după Cehov, regia: Ferenc Sinkó.

Joi, 20 august, ora 17.00 – Cel care închide noaptea, un spectacol scris și regizat de Nona Ciobanu.

Vineri, 21 august, ora 17.00 – Văduva Karnyó și cei doi zburdalnici de Csokonai Vitéz Mihály, regia: Attila Keresztes.

Sâmbătă, 22 august, ora 11.00 – Cartea junglei de László Dés, Péter Geszti şi Pál Békés, regia: Zoltán Puskás.

Microstagiunea se va închide duminică, 23 august, ora 17.00 cu spectacolul Vizita bătrânei doamne de Friedrich Dürrenmatt, regia: Gábor Tompa.

Bilete se pot achiziționa online de pe site-ul www.biletmaster.ro și de la casa de bilete a Teatrului (între orele 10.00-13.00 şi 16.30).

huntheater_kmn_bi-2652 bogracs

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj