sâmbătă, martie 2, 2024

Teatrul de păpuși ”Puck”: primele spectacole din octombrie.

February Special Offer

Epilare Definitivă-Full Body 700 RON În plus beneficiezi de oferta 5+1 cadou, la doar 3200 RON, in momentul achitării integrale, a pachetului de 5 şedinţe. PROGRAMEAZĂ-TE ACUM CONTACT 0754458985

Teatrul de păpuși ”Puck” a anunțat care sunt primele spectacole ale lunii octombrie. Cei mici sunt așteptați la teatru în acest weekend.

La finalul săptămânii la Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca vor avea loc două spectacole:

„Prin ochii Micului Prinț”/ „Kishercegszemmel”, în regia lui Vadas László, programat pentru sâmbătă, 2 octombrie, de la ora 11.

„Lupul interzis”, în regia lui Radu Dinulescu (duminică, 3 octombrie, de la 12.30).

„Prin ochii Micului Prinț”/ „Kishercegszemmel”.

Spectacolul „Prin ochii Micului Prinț”/ „Kishercegszemmel” este o reprezentație nonverbală inspirată din povestea lui Antoine de Saint-Exupéry.

Scenariul și regia sunt semnate de Vadas László.

„Adulții sunt înrobiți de convenții și prejudecăți sociale și de 
putere.

De-a lungul poveștii găsesc o modalitate de a înfrunta 
propria transformare și de a se întoarce la joc, la puritate naturală 
și astfel, se întorc la starea copilăriei.

Ca spectator, ne putem 
întreba, reușim oare acest lucru?”, spune regizorul.

Distribuția este formată din Balogh Dorottya, Bondár Tibor, Domokos Szabolcs, Erdei Emese, Mostis Balázs, Urmánczi Jenő și Jakabfi Ivett-invitat special.

Asistent de regie este Pünkösti Laura. Scenografia  este semnată de Albert Alpár, costumele de Borsos Viola, coregrafia de Jakab Melinda, iar muzica de Domokos Előd.

Spectacolul va avea loc sâmbătă, 2 octombrie, de la ora 11, va avea inserții în limba maghiară, iar vârsta minimă recomandată este de șase ani.

„Lupul interzis”.

Un spectacol despre cei plecați în căutarea unei vieți mai bune.

Duminică, 3 octombrie, de la ora 12.30, este programat spectacolul „Lupul interzis”, realizat după un text original de Patrice Seiler, în regia lui Radu Dinulescu.

Povestea lupului cel rău pe care o cunoaștem cu toții din copilărie nu mai este de actualitate.

Lumea s-a schimbat, populația a îmbătrânit, tinerii au plecat pentru a găsi de lucru departe de casă…

Apoi au apărut monștrii cu dinți de fier și cu lame de oțel, care au smuls unul după altul toți copacii, iar crestele au devenit golașe.

Rămas singur într-un ținut pustiit, eroul nostru, Lupul, și-a luat cu el câteva lucrușoare și a plecat să-și caute norocul, cum se spune la TV, într-o altă lume, într-o altă pădure.

Ilustrația muzicală este semnată de Radu Dinulescu, scenografia de Patrice Seiler, sculptura de Florin Marin, iar pictura de Elena Ilaș. 

Distribuția este alcătuită din actorii Adina Ungur și Ionuț Constantinescu.

Vârsta minimă recomandată este de cinci ani.

Cum se achiziționează biletele la teatrul de păpuși?


Biletele se achiziționează de la casieria din foaierul teatrului, înainte de intrarea la spectacole.

Biletul de intrare la spectacolele prezentate la sediul Teatrului de  Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca în zilele de sâmbătă și duminică va costa 40 de lei pentru adulți, 20 de lei pentru pensionari și 10 lei pentru preșcolari, elevi și studenți.

Biletul de intrare la spectacolele jucate la sediu de luni până vineri va costa 28 de lei (pentru adulți), 14 lei (pentru pensionari) și 7 lei (pentru preșcolari, elevi și studenți).

Abonamentul  cuprinde șase intrări, la prețul de 60 de lei.

Biletele se achiziționează de la casieria din foaierul teatrului, înainte de intrarea la spectacole.

Rezervările pentru spectacole la teatrul de păpuși se pot face și online, AICI.

Mai multe detalii, pe site-ul Teatrului ”Puck”.

Reguli de acces la evenimente.

Conform legislației în vigoare, participarea la spectacolele Teatrului  de Păpuși „Puck” va fi permisă DOAR pentru pentru cei  care prezintă  certificate digitate ale Uniunii Europene privind COVID 19, care atestă una din următoarele situații:

– sunt vaccinați complet împotriva virusului SARS-CoV-2 (au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare).

– prezintă la intrare rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 (nu mai vechi de 72 de ore) sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 (nu mai vechi de 48 de ore);

– au trecut prin boală (se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2).

Obligaţia de a prezenta rezultatul negativ al unui test pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 se aplică în cazul persoanelor cu vârsta mai mare de 6 ani.

La evenimente participă maximum 50 de persoane.

Teatrul de papusi, cluj24h, LUPUL INTERZIS, evenimente, spectacole

Scanarea codulului QR de pe certificatul digital COVID-19 se va face folosind aplicația Check DCC, pentru verificarea autenticităţii, valabilităţii şi integrităţii certificatului, fără a se reține niciun fel de date sau informații din certificatul verificat.

Certificatul verde va fi însoţit obligatoriu de un act de identitate.

Spectatorii sunt rugați să respecte în continuare TOATE condițiile impuse de starea de alertă și să poarte mască de protecție.

De asemenea, este recomandat să ajungă mai devreme cu aproximativ 30 de minute, pentru achiziționarea biletelor și pentru efectuarea triajului epidemiologic, pe baza verificării temperaturii.

Persoanele care nu acceptă să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în locație.

De asemenea, va fi interzisă intrarea persoanelor care manifestă febră sau probleme respiratorii.

Spectatorii își vor dezinfecta mâinile la intrare. Consumul de alimente și băuturi în locație este interzis.

Teatrul de Păpuşi „Puck”

Teatrul de Păpuşi „Puck” a fost înfiinţat în 1950 și se află în subordinea Consiliului Județean Cluj.

Palmaresul instituției cuprinde peste 300 de premiere, atât la secţia română, cât şi la cea maghiară, precum și importante premii şi nominalizări.

Repertoriul actual al Teatrului de Păpuşi „Puck” este alcătuit din aproximativ 25 de titluri de spectacole pentru copii.

Începând cu anul 2002, instituţia clujeană este gazda Festivalului Internaţional „Puck”, unul din evenimentele importante ale Clujului, iar din septembrie 2017 a inițiat Festivalul Stradal „WonderPuck”, un eveniment dedicat întregii familii.

Citește mai multe din ”Divertisment” iar dacă ești în căutarea unor cărți pentru copii, participă și tu la cel mai mare târg destinat lor.

Articole Noi