Târgul de Turism Touristica revine la Polus Center

Târgul_de_Turism_Touristica_-_ed itia_11Clujenii sunt așteptați weekendul acesta la Polus să își pregătească planurile de concediu. Cea de-a 11-a ediţie a Târgului de Turism Touristica dă startul vacanţelor de iarnă și a reducerilor pentru vara 2015.

În perioada 21-23 noiembrie 2014, clienții centrului comercial din inima Transilvaniei vor putea profita de ofertele speciale pentru vacanţa de Revelion, excursii la munte, ski, sau excursii exotice, la cele mai bune preţuri, cu reduceri de până la 35%. În funcţie de oferta agenţiilor reducerile pot depăşi chiar şi 35% la rezervările pe loc.

Cea de-a 11-a ediţie a Târgului de Turism Touristica aduce agenții de turism, reprezentanțe turistice, hoteluri și publicații de profil, ce au pregătit o gamă largă de oferte turistice menite să satisfacă și cele mai exigente preferințe.

Mai mult, cei prezenți vor putea alege deja dintre ofertele super-earlybooking pentru vacanţa de vară din 2015, și vor putea participa la tombolele ce vor avea loc pe perioada târgului.

Evenimentul se va desfășura în zona de food court a centrului comercial.   Mai multe informații despre programul evenimentului se găsesc pe www.touristica.ro.

Articole Noi