Târgul de Cariere revine la Cluj. Peste 50 de companii din domenii diverse vor participa la târg. Află detalii.

targul de cariereEști pregătit? Peste 1.200 de oportunități de carieră vin spre tine săptămâna viitoare la Târgul de Cariere Cluj Global, marți și miercuri, în 20 și 21 octombrie între orele 10:00-16:00. E vorba despre joburi, internshipuri, stagii de practică și de voluntariat.

Vor participa 50 de companii din domenii diverse, de la serviciu clienți la auto&automotive, producție, farmaceutic, alimentar, retail, finanțe-bănci și multe altele.

Astfel, compania Emerson caută aproximativ o sută de persoane, de la sudori la ingineri, software developeri, project manageri sau business analysts. La Genpact se caută 95 de vorbitori de engleză, franceză și germană, iar la Steelcase sunt libere 20 de poziții în domenii precum IT, Sales Suport, Finance sau Operation.

La Târgul de Cariere Cluj Global mai participă companii precum Bombardier – care caută cunoscători de germană, suedeză, franceză și italiană, în timp ce Bosch are disponibile peste 60 de poziții în domeniul producției și al tehnicii. Există și firme care recrutează persoane interesate să muncească nu doar în Cluj, ci și în alte orașe precum Galați, Iași, Brăila, Focșani, Bacău, cum este cazul companiei DB Schenker.

Este puternic reprezentant la această ediție sectorul HoReCa și cel alimentar. Câteva dintre companiile care caută angajați la Târgul de Cariere Cluj Global sunt KFC, Pizza Hut, dar și mulți retaileri. Au nevoie de personal și companii precum E.ON, buw, Electrolux, Fujikura, Infosys, Integra Document Management, Office Depot, Sykes, Terapia, a SUN PHARMA Company sau Yardi Systems.

Nu ai experiență? Nicio problemă!

TdC vine cu oportunități variate și pentru studenți ori tineri fără experiență. Ei vor putea alege din câteva zeci de oportunități special gândite pentru ei. Astfel, sunt prezente ONG-uri precum AIESEC, The Duke of Edinburgh’s Award și Mathias Corvinus Collegium.

În zona de „social life” – ce va fi amplasată la Sala Polivalentă – evenimente de marcă precum Festivalul Internațional de Film Transilvania și Jazz in the Park își vor prezenta oportunitățile de voluntariat. În total, vor fi disponibile aproximativ 200 de oportunități de internship, stagii de practică și de voluntariat.

Detalii despre companiile participante, oportunitățile disponibile și concursuri găsiți aici.

După Târgul de Cariere Cluj Global, Sala Polivalentă va găzdui, în 22 și 23 octombrie, Târgul de Cariere Cluj IT, dedicat pasionaților acestui domeniu. Informații despre acest eveniment de recrutare sunt disponibile aici.

Articole Noi