Târgul de Cariere Cluj Global ajunge la cea de a 20-a ediţie. Află detalii despre eveniment.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

targ de cariereTârgul de Cariere Cluj Global ajunge la cea de-a 20-a ediție! În 29 și 30 martie, târgul de la Sala Polivalentă va reuni cel puțin 5.000 de candidați și 60 de companii.

Candidații vor avea posibilitatea de a interacționa direct cu recrutorii pentru a afla care sunt oportunitățile disponibile de pe piața forței de muncă și pentru a aplica la joburile, internshipurile sau programele de voluntariat disponibile.

Peste 60 de companii vor participa la Târgul de Cariere Cluj Global, în 29 și 30 martie, la Sala Polivalentă. Angajatori din diverse domenii de activitate fac recrutări, iar posturile sunt atât pentru persoane cu experiență, cât și pentru cei interesați de un post entry level. În plus, vei găsi oportunități de stagii de practică, internshipuri și voluntariat.

Dacă ești student, vino la Târgul de Cariere pentru a afla unde poți să faci internship, stagiu de practică și ce joburi sunt pentru tine.

Dacă ești absolvent, nu rata TdC, e locul unde se adună posturile cele mai bune pentru tineri cu studii superioare.

Dacă ai un job, dar nu te mai trage inima să mergi la actualul loc de muncă și te gândești cu groază încă din weekend la ziua de luni, ar fi mare păcat să nu vii.  Ai șansa de a-ți găsi jobul care să te facă împlinit.

*Accesul la eveniment se va face pe scările de vizavi de Cluj Arena (de la Casa de Bilete, în dreapta, pe scări).

Mai multe detalii despre eveniment se pot afla de AICI sau AICI.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj