Târgul Cluj Initiative for Volunteering and Involvement (CIVI)

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

14694925_1438391472842388_669843980_nAsociația Tineretul ONU din România, filiala Cluj, organizează între 19-20 octombrie în incinta Casino din Parcul Central Târgul Cluj Initiative for Volunteering and Involvement (CIVI). Acesta este un eveniment dedicat tuturor celor care doresc să afle mai multe detalii despre organizațiile non-guvernamentale din municipiu.

Vizitatorii târgului vor avea ocazia să interacționeze cu peste 20 de ONG-uri care vor fi prezente în ambele zile la aceast eveniment. Scopul acestui demers este de a înlesni legătura dintre studenți, tineri sau orice rezident al Clujului și reprezentații asociațiilor, care au rolul de a-i informa pe potențialii voluntari despre proiectele desfășurate de către aceștia.

Printre ONG-urile care vor fi prezente la CIVI se numără: Asociația Tineretul ONU din România, filiala Cluj, Incubator107 Cluj, Asociația Studenților Psihologi din România (ASPR), Board of European Students of Technology (BEST), Fundația pentru Implicarea Tinerilor, Centrul Family First, AEGEE, Asociaţia Centrul pentru Dialog European și Diplomație Culturală (DEDiC), Asociația Studențească PhiloHistoRiSs (ASPH), Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Cluj (Proiectul Pata-Cluj), Liga Apărării Drepturilor Omului (LADO), Institutul Român pentru Acțiune, Cercetare și Instruire în Domeniul Păcii din România (PATRIR), Societatea Studenţilor Europenişti (SSE), Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai (OSUBB), Asociatia Tehnica de Formare Profesionala „TEACH ING”, Cluj, Organizatia Studentilor din Universitatea Tehnica Cluj Napoca (OSUT), Asociatia pentru protejarea animalelor NUCA, AIESEC, Beard Brothers, Business Ladies Club, Fundația Dezvoltarea Popoarelor, eLiberare.

În cele două zile, evenimentul se va desfășura de la ora 11 la ora 17, iar accesul este gratuit. Proiectul se află la prima ediție și este realizat de către UN Youth Cluj în parteneriat cu Primăria locală.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj