Târg de mărțișoare și atelier de creație, în week-end, la Iulius Mall Cluj

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
Iulius Mall Cluj
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

În așteptarea primăverii, clienții Iulius Mall Cluj sunt invitați să aleagă simboluri pe care să le dăruiască apropiaților, de la Târgul de Mărțișor, iar prichindeii le vor putea realiza din materiale reciclabile, la atelierul de creație.

De vineri până duminică, în perioada 26 – 28 februarie 2016, în Atriumul Iulius Mall Cluj se va desfășura Târgul de Mărțișor. Cei care vor să aleagă „vestitori ai primăverii”în modele unicat vor fi întâmpinați cu numeroase propuneri de simboluri lucrate manual. Realizate prin tehnici handmade inedite și din materiale variate, piesele expuse vor acoperi toate preferințele clienților. În plus, cei care vor ca persoanele dragi să se bucure tot anul de mărțișorul oferit pot opta pentru bijuteriile realizate cu migală, în culorile primăverii.

Duminică și luni, 28 – 29 februarie, între orele 10.00 și 18.00, copiii primesc invitația de a învăța să facă singuri mărțișoare, pe care să le ofere părinților, bunicilor, profesorilor sau prietenilor. Prichindeii vor învăța să creeze mărturii ale sosirii primăverii din materiale reciclabile, fiind în același timp creativi și prietenoși cu mediul. Micile lor opere de artă vor fi realizate din sârmă, peturi, carton și altele, îmbinând tehnici care vor pune în valoare imaginația năzdrăvanilor. Atelierul este organizat de Fundația Creștină de Ajutorare Cluj – Napoca, cu sprijinul copiilor din cadrul proiectului „Abecedar la Pata Rât”.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj