Târg de cadouri „Christmas Days”, în week-end, la Iulius Mall Cluj

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

iuliusPentru că este sezonul în care se caută cadouri pentru persoanele dragi, la Iulius Mall Cluj se desfășoară un târg cu tradiție, „Christmas Days”. Cele mai frumoase idei de cadouri le vor fi prezentate celor care vor să îi surprindă pe apropiați.

De vineri până joi, în perioada 18 – 24 decembrie 2015, cei care încă mai caută darurile perfecte sunt invitați la târgul de cadouri şi decoraţiuni „Christmas Days”. La intrarea principală în Iulius Mall, spiriduşii Moşului vor aduna cele mai frumoase sugestii de cadouri: jucării şi articole pentru copiii de toate vârstele, dulciuri delicioase şi bunătăţi culinare, decoraţiuni deosebite, bijuterii şi alte articole cu dichis. Peste 80 de expozanți din varii domenii vor fi prezenți la „Christmas Days”, cu propuneri inedite, venind în întâmpinarea clienților Iulius Mall, care vor să se asigure că simpaticul bătrânel va pune în tolba sa tot ceea ce îşi doresc persoanele dragi.

În plus, sesiunile de shopping continuă să fie răsplătite cu premii, la Iulius Mall. Până pe 24 decembrie, toți cei care cumpără în valoare de minimum 100 de lei din magazinele preferate și vin cu bonurile la Info Point, participă la tombola iernii. Taloanele de înscriere sunt răzuibile și ascund cadouri surpriză. În fiecare zi, primii 250 de participanți vor fi premiați instant. 50 dintre aceștia își pot alege darul direct de sub brad, premiile constând învouchere de cumpărături cu valori cuprinse între 50 de lei și 1.000 de lei la magazinele Chic Ville, Aramis Feeling, Ecco, Gett’s Color Bar, Kitchen Shop șiPapionette. Restul câștigătorilor zilnici vor fi răsplătiți cu băuturi răcoritoare sau alte surprize. Marea extragere a tombolei va fi în Ajun de Crăciun, atunci când, prin tragere la sorți, va fi desemnat cel mai norocos client Iulius Mall, care va putea pleca în Laponia, alături de alți trei membri ai familiei.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj