TÂNĂR DEPISTAT ŞI REŢINUT 24 DE ORE PENTRU TENTATIVĂ DE OMOR ŞI TÂLHĂRIE

politiaPoliţiştii clujeni au depistat şi reţinut, pentru 24 de ore, un tânăr care ar fi agresat un bărbat din Gherla, punându-i viaţa în pericol. Ulterior, acesta ar fi fugit cu banii şi cardul victimei.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale au depistat şi reţinut, pentru 24 de ore, un tânăr, bănuit de comiterea infracţiunilor de tentativă de omor şi tâlhărie.

Bărbatul, de 18 ani, din judeţul Constanţa, a fost identificat ieri, în jurul orei 23:50, pe strada 21 Decembrie 1989, din municipiul Cluj-Napoca.

În fapt, la data de 10 iunie a.c., pe fondul unui conflict spontan, persoana în cauză ar fi agresat un bărbat, de 52 de ani, din Gherla, provocându-i leziuni care i-ar fi pus viaţa în pericol.

Ulterior, conform celor reclamate de victimă, tânărul ar fi părăsit locuinţa cu peste 1.000 de lei şi cu un card bancar, a cărui PIN a fost comunicat sub constrângere.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente, urmând ca tânărul să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Articole Noi