Tânăr de 22 de ani, închis pentru că a accesat ilegal un sistem informatic și a efectuat operațiuni financiare frauduloase.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
calculator
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au depistat un bărbat din Cluj-Napoca care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, acces ilegal la un sistem informatic și efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos.

În 17 martie a.c., în jurul orelor 08:30, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au depistat un bărbat de 22 ani, din Cluj-Napoca, care posedă mandat de executare a pedepsei emis de Tribunalul Cluj, fiind condamnat la 3 ani şi 8 luni, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, acces ilegal la un sistem informatic și efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos. Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Gherla

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj