luni, septembrie 25, 2023

UPDATE: Tânăr de 17 ani reținut de polițiștii din Dej pentru înșelăciune prin metoda „Accidentul”. Prejudiciul nu a fost recuperat.

Criolipoliză

Din Septembrie te bucuri de servicii de criolipoliză la Allure Clinique de Beaute! În doar trei ședințe, poți scăpa de 5-6 cm în circumferință. Slăbește la rece, fără bisturiu și la un preț accesibil printr-o procedură fără riscuri.

Foto: Arhiva Cluj24h.ro
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Poliţiştii din Dej, au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 17 ani din localitatea Mircea Vodă, judeţul Constanţa care este cercetat pentru comiterea a două infracţiuni de înşelăciune prin metoda ”Accidentul”. 

La data de 10 aprilie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Dej, cu sprijin din partea poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au reţinut după efectuarea unei perchiziţii domiciliare un tânăr de 17 ani, cercetat pentru comiterea a două înşelăciuni prin metoda „Accidentul”.

Tânărul, la data de 05 aprilie a.c., a înşelat părţile vătămate B.M.R. şi G.S. din municipiul dej, judeţul Cluj, folosind metoda „accidentul” creând un prejudiciu de 25.000 de lei care nu a fost recuperat.

Acesta este cercetat de către poliţişti sub aspectul săvârşirii înfracţiunii de „înşelăciune”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

Polițiștii recomandă cetăţenilor care au părinţi în vârstă şi care locuiesc singuri să discute cu aceştia despre astfel de lucruri.

Să ştie că tratamentul medical de urgenţă este gratuit şi că nici un medic nu va cere bani pentru astfel de intervenţii.

De asemenea nici un avocat adevărat, nu va cere bani pentru rezolvarea „amiabilă” a unui accident rutier grav. Aceste evenimente rutiere grave se soluţionează numai în instanţă, pe cale legală.

Nici un medic sau avocat nu îşi va trimite asistenţii să ridice bani de la cineva de acasă, cu atît mai puţin la ore târzii.

UPDATE: Tânărul a fost arestat preventiv

Magistraţii Judecătoriei Dej au emis mandat de arestare pentru tânărul de 17 ani din comuna Mircea Vodă, judeţul Constanţa reţinut pentru comiterea a două înşelăciuni prin metoda accidentul.

La data de 11 aprilie a.c., magistraţii Judecătoriei Dej au emis pe numele tânărului de 17 ani din comuna Mihai Vodă, judeţul Constanţa, mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru comiterea a două infracţiuni de înşelăciune prin metoda “accidentul”.

În fapt, la data de 05 aprilie a.c., tânărul respectiv a înşelat părţile vătămate B.M.R. şi G.S. din municipiul Dej, judeţul Cluj, folosind metoda „accidentul” creând un prejudiciu de 25.000 de lei, care nu a fost recuperat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Noi