T.I.T. – Targul International Tehnic îşi deschide astăzi, porţile.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Afis A4 TITSpecialistii din intreaga tara sunt asteptati la a XXIII-a editie a TARGULUI INTERNATIONAL TEHNIC – targ agreat ASOEXPO – care isi deschide portile la Expo Transilvania marti, 24 martie 2015. Succesul editiilor precedente a determinat cresterea constanta a numarului expozantilor si participarea din ce in ce mai numeroasa a companiilor din strainatate, acest targ castigandu-si renumele de cea mai importanta manifestare de profil din Transilvania.

Scopul T.I.T. este:

– Crearea unui cadru propice in care sa fie prezentate atat noutatile tehnologice de ultima ora, cat si produsele, tehnologiile si echipamentele deja consacrate din domeniul industrial.

– Realizarea unui eveniment care sa satisfaca nevoile si cerintele companiilor care expun.

– Atragerea unui numar mare de vizitatori specialisti, potentiali beneficiari ai serviciilor si produselor expuse, contribuind astfel la stabilirea dialogului comercial intre expozanti si potentialii beneficiari.

In calitate de organizatori si gazda a acestui eveniment, echipa EXPO TRANSILVANIA SA Cluj-Napoca considera ca acest deziderat a fost atins de catre expozantii prezenti de-a ungul anilor, dovada sta faptul ca acestia au revenit an de an.

Peste 65 de companii din tara si strainatate vor prezenta ultimele noutati in domeniile: masini unelte, scule si accesorii; strunguri, masini de gaurit,masini de frezat; mese de sudura, mese hidraulice; scule, port scule, menghine; scule de prelucrare prin aschiere; pompe hidraulice, instrumente de masura; roboti industriali; instrumente de masura; aparate de masura si control; masini de debitare, sisteme debavurare, masini unelte conventionale; rulmenti, scule de mana, etc.

Evenimente conexe:

Miercuri, 25 martie 2015, in cadrul T.I.T. 2015, intre orele 12.00-14.00, va asteptam la prezentarea:

Dewesoft – everything you need to successfully measure, process, analyze and store your data

Prezinta: Bernard Jerman – de la Dewesoft.

ASR – Asociatia de Sudura din Romania – Filiala Cluj organizeaza joi, 26 martie, in cadrul targului, Concursul “Tineretul Sudeaza” – faza zonala, editia a XX-a.

La centrul expozitional Expo Transilvania, va avea loc si Conferinta de Sudura a Filialei ASR Cluj-Napoca.

In standul ASR va fi amplasat un simulator de sudare pentru demonstartii si exercitii pentru vizitatorii interesati.

Program Vizitare T.I.T.:

24 – 26 martie, orele 10:00 – 18:00

27 martie, orele 10:00 – 16:00

www.expo-transilvania.ro

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj