T.I.T. – Targul International Tehnic – editia XXIII 24 – 27 martie 2015

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Afis A4 TITSpecialistii din intreaga tara sunt asteptati la a XXIII-a editie a Targului International Tehnic – targ agreat ASOEXPO – care isi deschide portile la Expo Transilvania marti, 24 martie 2015.

Succesul editiilor precedente a determinat cresterea constanta a numarului expozantilor si participarea din ce in ce mai numeroasa a companiilor din strainatate, acest targ castigandu-si renumele de cea mai importanta manifestare de profil din Transilvania.

Scopul T.I.T. este:

– Crearea unui cadru propice in care sa fie prezentate atat noutatile tehnologice de ultima ora, cat si produsele, tehnologiile si echipamentele deja consacrate din domeniul industrial.

– Realizarea unui eveniment care sa satisfaca nevoile si cerintele companiilor care expun.

– Atragerea unui numar mare de vizitatori specialisti, potentiali beneficiari ai serviciilor si produselor expuse, contribuind astfel la stabilirea dialogului comercial intre expozanti si potentialii beneficiari.

In calitate de organizatori si gazda a acestui eveniment, echipa EXPO TRANSILVANIA SA Cluj-Napoca considera ca acest deziderat a fost atins de catre expozantii prezenti de-a lungul anilor, dovada sta faptul ca acestia au revenit an de an.

Tematica T.I.T. 2014: masini unelte, scule si accesorii; masini hidraulice, pompe, compresoare; masini pneumatice; utilaje de ridicare si transport industrial; utilaje si tehnologii de sudare-debitare; defectoscopie, tehnologii laser; tratarea prin distilare a apelor industriale uzate; masini si tehnologii de curatat si degresat piese; automatizari industriale, robotica; aparatura de masura si control; depuneri electrostatice, galvanizari; soft industrial; instalatii de vopsire, metode de uscare; lubrifianti si adezivi industriali; proiectare si cercetare industriala; instrumente si metode utilizate in sistemul de control si atestare a calitatii.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj