Substanţe suspecte găsite asupra unui tânar

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

droguri 1Jandarmii din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobilă ,,Ştefan Cicio-Pop’’ Cluj- Napoca, au depistat o persoană de sex masculin care avea asupra sa 77 pliculețe care conțineau o substanță vegetală de culoare verde maronie.

Bărbatul a fost identificat de către jandarmi, fiind întocmit actul de constatare a faptei.

Vineri, 12 mai a.c., ora 10:25, jandarmii aflându-se în executarea unei misiuni de menținere a ordinii publice în zona instituțiilor de învățământ preuniversitar, din municipiul Cluj-Napoca, au identificat în barul Jocuri Club situat pe str. Brassai nr. 3, pe numitul D.F., de 30 ani, din comuna Jucu, judeţul Cluj, care confecționa un ”joint”.droguri

Actul de constatare a faptei și corpurile delicte au fost predate la B.C.C.O. Cluj, iar persoana în cauză a fost prezentată procurorilor de la D.I.I.C.O.T Cluj, în vederea continuării cercetărilor.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj