Street FOOD Festival Cluj – 140.000 de gurmanzi fericiți

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Street_Food_Festival_Cluj-Napoca_Pic1A treia ediție de Street FOOD Festival Cluj-Napoca s-a încheiat cu un nou record. Peste 140.000 de gurmanzi au invadat în cele 4 zile de festival Aleea Stadionului și s-au bucurat de experiența culinară devenită fenomen în întreaga țară.

Primul festival de tip street-food din țara noastră a provocat și de această dată chefii să se reinventeze, așa că ajutați de cele mai prospete și gustoase ingrediente, aceștia au servit cele mai creative și originale preparate. Cu ajutorul bucătarilor prezenți, publicul a avut șansa de a călători prin întreaga lume, bucurându-se astfel de mâncăruri aromate și rețete inedite. De la pizza napoletană la burgeri sau legume la wok, sushi sau pancakes cu cremă de ciocolată, gurmanzii le-au putut încerca pe toate.

Street_Food_Festival_Cluj-Napoca_Pic3Cei peste 60 de chefi prezenți, împreună cu Chef Foa, s-au înscris în cursa gusturilor și au demonstrat că își merită pe deplin titulatura de maeștri în bucătăria stradală. Nu au lipsit nici deserturile colorate și delicioase sau băuturile răcoritoare pe care oamenii le-au savurate pe nerăsuflate.

“S-a gătit la foc continuu timp de 4 zile, iar rezultatele au fost peste așteptări. Rețeta noastră de festival nu se pliază nicăieri mai bine ca acasă, la Cluj-Napoca. Câțiva stropi de ploaie nu ne-au speriat și din fericire nu i-au speriat nici pe gurmanzi, care nu au refuzat invitația noastră la relaxare în compania unei mâncări bune, a unui chef renumit sau, de ce nu, a unei băuturi alese. Mulțumim Clujule pentru că ne ajuți să creștem de la an la an și ne provoci să ne ducem ideile mai departe. Cu această ocazie vreau neapărat să le mulțumesc sponsorilor și partenerilor instituționali pentru tot ajutorul pe care ni l- au acordat și abia așteptăm să ne vedem anul ce vine.” – Nely Borza, Project Manager

Street_Food_Festival_Cluj-Napoca_Pic5 OLYMPUS DIGITAL CAMERA Street_Food_Festival_Cluj-Napoca_Pic4

Bucătăria Street FOOD Festival nu a însemnat doar mâncare, muzică bună, filme la cinema și
relaxare, ci și o componentă umanitară. Publicul s-a putut implica în campania Share a Meal, prin intermediul căreia peste 70 de porții de mâncare donate de participanții la festival au fost duse la casele de copii sau la adăposturile pentru oamenii nevoiași. Street FOOD Festival nu se oprește aici, urmează alte 5 orașe în care mâncarea stradală va pune gusturile gurmanzilor la încercare. Mai multe detalii despre festival găsiți pe website-ul: www.streetfoodfestival.ro.

Street FOOD Festival este un eveniment realizat de Agenția Why Not & Flavours, prezentat de Kaufland România, o experiență Staropramen și promovat de Radio Zu.

Eveniment susținut de Primăria și Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj