Start lansat în Superligă. Primul meci al Superligii la fotbal feminin a avut loc pe Baza Sportivă Ardealul

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Olimpia - ASA 3-0 (2)Primul meci al „olimpicelor” în ediția 2015-2016 a Superligii la fotbal feminin, a avut loc pe Baza Sportivă Ardealul, oaspete fiind jucătoarele de la ASA Târgu-Mureș.

Ploaia torențială de la începutul jocului a fost de bun augur pentru Olimpia Cluj, care în primele 25 minute a reușit să marcheze de 3 ori în poarta lui Mate Tunde, portarul de ocazie pentru acest joc.

Recitalul a fost deschis de „torpila” de la 20 de metri expediată de Bortan în vinclul porții după o pasa perfectă a jolly-jocker-ului olimpicelor, Vătafu Ștefania, din minutul 11, urmat după doar două minute de golul junioarei Ciolacu Mihaela și de cel al lui Voicu Andreea din minutul 23.

Golul cu numărul trei a fost cel care a oprit ploaia, însă mingea nu a mai vrut parcă să intre în poartă la numeroasele ocazii ale Olimpiei și a celor 2-3 ocazii ale celor de la ASA.

Fluierul de final a pus punct primului episod al acestui sezon dintre clujence și mureșence cu o victorie clară pentru olimpice.

La sfârșitul jocului Albon Mirel, antrenorul campioanei en-titre, Olimpia Cluj s-a declarat mulțumit de joc și speră că jucătoarele să se refacă complet până la partida din UEFA Women’s Champions League:

„Sunt foarte mulțumit de rezultat și de jocul bun din prima repriză. Este normal să apară o stare de oboseală după programul încărcat de până acum dar sper ca până la meciul cu PSG din 7 octombrie, toate jucătoarele să fie apte medical și să atingem vârful de forma în acele meciuri.”

Olimpia: Ganea, Corduneanu (56′ Meluță), Olar, Havriștiuc (79′ Desmerean), Giurgiu, Bortan, Tărășilă, Vătafu, Bâtea (83′ Dinescu), Ciolacu (70′ Popa), Voicu (62′ Carp).

După această etapă, campionatul intern va fi întrerupt timp de 3 săptămâni din cauza partidelor Naționalelor de Senioare și U19.

Olimpia va juca următorul meci în 27 septembrie, iîn deplasare la Heniu Prundu Bârgăului, dată la care se dă startul și Ligii I, unde evoluează Olimpia II.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj