Stand-up comedy-Cătălin Bordea și Movie Nights la Iulius Parc

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
Foto: Arhiva
Foto: Arhiva

Iulius Mall Cluj, polul distracției: stand-up comedy susținut de Cătălin Bordea, Movie Nights și alte surprize.

Cele mai frumoase amintiri sunt cele pe care ți le faci în serile călduroase de vară. Vino la Iulius Mall Cluj să descoperi surprizele inedite care ți s-au pregătit! Comediantul Cătălin Bordea face echipă cu Florin Gheorghe și Nelu Cortea pentru un show de stand-up comedy, la Movie Nights vei vedea un film în care scenele amuzante se completează cu cele de acțiune, iar Târgul Handmade și cel cu dulciuri turcești te așteaptă cu produse deosebite.

O seară plină de glume bune se anunță în Iulius ParcDuminică23 august 2020, de la ora 18.30, cunoscutul comediant Cătălin Bordea te va duce pe culmile distracției cu un show de stand-up comedy nemaipomenitCortea și Florin vor urca primii pe scenă și te vor pregăti pentru o sesiune de râs cu lacrimiIntrarea la spectacol se face pe bază de bilet, pe care îl poți achiziționa de pe iabilet.ro.

Vrei să ieși în oraș weekend-ul acesta, dar nu știi unde? Vino cu prietenii la serile Movie NightsVineri21 august, și sâmbătă22 augustîn Iulius Parcde la ora 21.00, va rula filmul „Ocean’s 8”, care îmbină comedia cu acțiunea. Ce se întâmplă când o echipă de profesioniste din diferite domenii plănuiesc cel mai mare jaf din viețile lor? Află în acest weekend, la Movie Nights! Accesul este gratuit, însă pentru a păstra distanțarea fizică, locurile sunt limitate, iar rezervările se pot face accesând pagina evenimentului„Movie Nights” este un proiect Iulius Mall Cluj și Raiffeisen Bank, oferind prilejul de a te bucura de filme în aer liber și în siguranță.

Dacă încă îți este poftă de dulciuri cu arome orientaleTârgul Produselor Turcești se află și în acest weekend în Iulius Parc. Fă o „plimbare” printre gusturile orientale savurând delicioasele gözlemesu börek și, nu în ultimul rând, regina dulciurilor din Istanbul: aromata baclava.

În Atriumul Iulius Mall Cluj, de vineri până duminică, va fi prezent Târgul Handmade. Bijuterii cu pietre prețioase și semiprețioaseaccesorii vestimentare sau decorațiuni, toate lucrate manual, vor fi expuse de artizani.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj