Sportivii clujeni fac echipă pentru a ajuta un “stejar” al României – Petre Mitu

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

rugbyPetre Mitu, fost mijlocaş la grămadă şi căpitan al echipei naţionale de rugby a României, a fost diagnosticat, la numai 37 de ani, cu scleroză laterală amiotrofică.

Până nu demult, pentru această teribilă boală neurodegenerativă nu exista nicio posibilitate de vindecare, ci doar variante de tratament care încetineau evoluţia bolii.

În prezent, în Statele Unite ale Americii a fost descoperită o variantă revoluţionară de tratament. Lumea rugby-ului clujean şi nu numai, mobilizată de Cristian Săuan, căpitan al echipei clujene şi component al naţionalei, s-a solidarizat pentru a-l sprijini pe cel care a fost un “stejar” de bază al echipei naţionale de rugby a României.

Pe lângă donarea directă de fonduri, a fost realizat un calendar, toate cheltuielile necesare pentru producţia acestuia fiind suportate de un alt mare sportiv clujean, fostul handbalist Mihai Tritean. Calendarul este ilustrat cu imaginile rugby-ştilor clujeni, iar banii rezultaţi din vânzarea acestuia urmează să fie donaţi în contul deschis pentru susţinerea lui Petre Mitu (RO82CECECJ3508RON0872688, deschis la CEC Bank).

Calendarul poate fi achiziţionat din mai multe locaţii, cele mai accesibile în Cluj-Napoca fiind benzinării Mol şi restaurantul “Roata” (Cluj-Napoca, str. Alexandru Ciurea nr. 6, intrare de pe strada Emil Isac), şi va fi disponibil la mai multe evenimente sportive din oraş.

La Cluj, această iniţiativă este sprijinită de Eugen Lupu şi Cristian Săuan, de mai mulţi reprezentanţi de marcă ai perioadei de glorie a rugby-ului românesc, cum ar fi Petre Motrescu, Ioan Bucan, Ştefan Ciuntu şi Ioan Teodorescu, dar şi de baschetbalistul Bruno Roschnafsky, candidatul mPartidului Puterii Umaniste la Primăria Cluj-Napoca, boxerul Ionuţ Iancu şi handbalistul Mihai Tritean, candidaţi din partea PPU la Consiliul local Cluj-Napoca, sau fotbalistul Marius Popescu.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj