Spitalul de Pneumoftiziologie – extindere și etajare, finalizate.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
Spitalul de Pneumoftiziologie 1

Au fost finalizate lucrările de extindere și etajare de la Spitalul de Pneumoftiziologie din Cluj.

Consiliul Județean Cluj a finalizat lucrările de extindere, etajare și amenajare a uneia dintre clădirile  Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello”, unitate sanitară aflată în subordinea forului administrativ județean.

            Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Investițiile în sănătate rămân o prioritate absolută a Consiliului Județean. Lucrările recent finalizate la acest bastion al luptei împotriva tuberculozei și a altor afecțiuni pulmonare grave contribuie direct la creșterea calității actului medical și a serviciilor oferite pacienților”.

Spitalul de Pneumoftiziologie

În valoare de 1.223.028 lei, lucrările finanțate din bugetul propriu al forului administrativ județean au vizat optimizarea circuitelor funcționale medicale, astfel încât acestea să respecte pe deplin normele igienico-sanitare iar pacienții și personalul spitalului să fie mult mai bine protejați față de riscul de îmbolnăvire cu tuberculoză pulmonară.

Totodată, odată cu finalizarea extinderii și etajării imobilului, au fost restabilite circuitele funcționale prin separarea totală a zonelor administrative de cele destinate actului medical, riscul de contractare a unor infecții nozocomiale fiind, astfel, diminuat considerabil.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj