Spectacolul Orbii la Festivalul DESZKA de la Debrecen, Ungaria

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

vakok_bi-0231Spectacolul Teatrului Maghiar de Stat Cluj, Orbii – hommage à Maurice Maeterlinck, Samuel Beckett, Hajas Tibor, Pilinszky János & Pier Paolo Pasolini, va participa la Festivalul de Teatru DESZKA de la Debrecen, Ungaria.

Festivalul DESZKA, aflat la ediția cu numărul 12, este organizat de către Teatrul Csokonai. În cadrul acestui important eveniment teatral al orașului Debrecen, sunt prezentate cele mai recente spectacole care pornesc de la texte contemporane.

vakok_bi-0555Spectacolul Orbii este programat vineri, 13 aprilie, ora 21.00, în Sala Mare a Teatrului Csokonai. Producția Orbii pusă în scenă de de Botond Nagy „nu face promisiuni şi nu se justifică. Nu vrea să fie mai mult decât ceea ce este: un colaj. Un colaj al al epocilor în care ne naştem de mii de ani; un colaj al stângăciilor noastre, al monologurilor paralele, al nevoii de atenţie şi de iubire a fiecăruia dintre noi.”

vakok_bi-1213În spectacol publicul îi poate vedea pe Gábor Viola, Loránd Váta, Ervin Szűcs, Kinga Ötvös, János Platz, Csaba Marosán, Gizella Kicsid, Emőke Kató, Melinda Kántor, Éva Imre, Loránd Farkas, Balázs Bodolai, Péter Árus, Csilla Albert.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj