Spectacolul În adâncuri participă la FITS 2017 și la Festivalul Național de la Pécs

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

melyben_bi-2978Spectacolul În adâncuri de Maxim Gorki, regia: Yuri Kordonsky, distins recent cu premiul UNITER pentru cea mai bună regie a anului 2016, participă în luna iunie la două importante festivaluri de teatru. Astfel, luni, 12 iunie, „În adâncuri” se va juca la Sibiu, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru, iar miercuri, 14 iunie este programat la Festivalul Național de Teatru de la Pécs.

Dintre toate scrierile lui Gorki, În adâncuri este piesa cea mai inspirantă, cea mai contradictorie, cea mai frumoasă și mai relevantă pentru zilele noastre. Într-un limbaj universal valabil, sunt abordate teme precum singurătatea individului, a unei comunități, izolarea unei naţiuni sau a unei ţări, confruntarea constantă dintre individualitate şi nevoia de a te integra în societate.– declara regizorul Yuri Kordonsky.

Din distribuție fac parte actorii: András Hatházi, Imola Kézdi, Éva Imre, Gábor Viola, Loránd Farkas, Júlia Laczó,

Anikó Pethő, Sándor Keresztes, Ervin Szűcs, Miklós Bács, Áron Dimény, Zsolt Bogdán și Péter Árus. La realizarea spectacolului au contribuit: Dragoș Buhagiar, scenograf; András Visky, dramaturg; Noémi Vajna, asistent de regie și dramaturgie; Ioana Popescu, asistent scenografie și Zoltán Horváth, corepetitor.

În adâncuri este programat la Teatrul Maghiar de Stat Cluj, pentru ultima oară în această stagiune, miercuri, 21 iunie, ora 19.00.

melyben_bi-3436 melyben_bi-2717

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj