Spectacol folcloric ,,Din Lada de Zestre a Folclorului Transilvănean”

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

afis-DIN-LADA-DE-ZESTRE-A-FOLCLORULUI-TRANSILVĂNEAN-2016Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Cluj, instituţie de cultură care funcţionează în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, organizează joi, 23 iunie 2016, începând cu ora 19.00, în Sala de spectacole ,,Dumitru Fărcaş” a Casei de Cultură a Studenţilor Cluj, spectacolul folcloric ,,Din Lada de Zestre a Folclorului Transilvănean”, susţinut de Orchestra Cununa Transilvană, dirijată de către prof. Ovidiu Barteş.

În cadrul acestui spectacol vor evolua rapsozi reprezentativi ai Văii Someşului, precum Vasile Soporan din Frata, judeţul Cluj, unul dintre puţinii români incluşi în patrimoniul UNESCO, organizaţie care i-a conferit titlul de ,,Tezaur Uman Viu” şi, de curând, încununat cu Titlul de Cetăţean de Onoare al judeţului Cluj, Emil Moldovan şi Teodorica Leaş din comuna Ceanu-Mare. Acestora li se vor alătura şi Oana Venţel, Larisa Gurzău şi Ioana Roman, precum şi muzicanţi vestiţi: Zenu Zanc, Alexandru Ciurcui (Şandorică), Nelu Gabor şi Nucu Pandrea.

De asemenea, evenimentul se va bucura şi de prezenţa renumitei Formaţii de Jocuri Tradiţionale Frata, care vor creea o atmosferă de sărbătoare cu jocurile strămoşeşti, împreună cu taraful tradiţional.

Invitaţii speciali ai serii vor fi Florentina şi Petre Giurgi, iar spectacolul va fi prezentat cu profesionalism de către îndrăgitul realizator de emisiuni folclorice de la Radio Cluj, d-nul prof. Gelu Furdui.

Intrarea la spectacol este liberă!

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj