Solidari cu paramedicul clujean Florin Benea. 151.409 euro au fost strânşi pentru intervenţia chirurgicală.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

facebook florin beneaÎn  doar  două  luni  de  la  debutul  campaniei  de  colectare  a  fondurilor  necesare intervenţiei chirurgicale de specialitate pentru Florin Benea, paramedic pompier în cadrul SMURD Cluj,  s-a reușit strângerea sumei de 151.409 euro,  pentru transplantul  pe care colegul nostru îl va efectua la o clinică de specialitate din Milano, la sfârșitul lunii aprilie -începutul lunii mai.

În prezent, acesta este internat la Secţia de Hematologie a Institutului de Oncologie din Cluj-Napoca, unde urmează încă o cură de chimioterapie, după care este planificat pentru începerea tratamentului specific și a procedurilor de pregătire pentru transplant, la Milano.

Costurile intervenției de transplant au fost evaluate între 105.000 – 135.000 de euro, având donatorul din familie, la care sunt adăugate costurile pentru perioada de recuperare și analizele post – intervenție, ce pot avea o durată de aproximativ 6 luni.

Atât familia lui Florin, cât și colegii din cadrul ISU Cluj şi UPU-SMURD Cluj, doresc să aducă mulțumiri tuturor  celor  care  s-au implicat  și  au făcut  posibilă această intervenție, dând dovadă de empatie şi solidaritate cu paramedicul clujean.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj