Şoferii indisciplinaţi, sancţionaţi de Poliţia Locală din Cluj-Napoca cu peste 28.000 de lei

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
circulatie trafic
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

În această săptămână poliţiştii locali au aplicat peste 300 de sancţiuni contravenţionale pentru neregulile constatate. Majoritatea dintre acestea, mai precis 267 de amenzi, au fost date pentru abateri la regimul circulaţiei rutiere – pentru opriri/staţionări neregulamentare în intersecţii, sensuri giratorii şi staţii CTP sau pentru nerespectarea restricţiilor de tonaj. Valoarea amenzilor aplicate pentru astfel de nereguli a fost de 28.035 lei.

Pe lângă sancţiunile aplicate şoferilor indisciplinaţi, poliţiştii locali au mai întocmit alte 15 procese verbale de constatare a contravenţiei pentru săvârşirea unor fapte de tulburare a liniştii şi ordinii publice şi au depistat 17 persoane care apelau la mila publicului. 22 de sancţiuni contravenţionale au fost date pentru practicarea activităţii de comerţ ilegal, pentru încălcarea normelor privind protecţie mediului şi pentru nerespectarea disciplinei în construcţii. Valoarea totală amenzilor aplicate în această săptămână a fost de 64.200 lei.

Menţionăm faptul că de la începutul anului şi până în prezent, Poliţia Locală a sancţionat 9518 încălcări ale legii privind traficul rutier, 529 contravenţii legate de activitatea de comerţ, 355 de persoane care apelau la mila publicului, 324 de fapte privind normele de protecţie a mediului, 276 de alte abateri de la normele de convieţuire socială şi 52 de contravenţii privind disciplina în construcţii. Valoarea sancţiunilor aplicate în total pe anul 2015 este de 2.924.324 lei.

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj