Societatea Culturala Filarmonia anunta un nou concert pe scena verde.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Muzica TemplierilorSocietatea Culturala Filarmonia va invita din nou la scena de pe lac, miercuri 15 iulie 2015, ora 19.00, la un eveniment muzical inedit, ce poarta titlul “Muzica Templierilor”. 

Teatrul Scena Verde va gazdui concertul sustinut de mezzosoprana Cosmina Silvia Stitzl (Germania) si tenorul Sorin Lupu, acompaniati de orchestra Philharmonia Napocensis sub conducerea muzicala a Maestrului Petre Sbircea.

Programul muzical selectionat din repertoriul religios a fost, in cea mai mare parte, rearanjat pentru formula “orchestra si solist” de Cora Miron, Daniel Cohen si Alexandru Stefan Murariu.

Proiectul este realizat cu sprijinul Primariei si Consiliului Local Cluj-Napoca, sub egida si pentru sustinerea candidaturii orasului Cluj-Napoca la titlul de Capitala Culturala Europeana 2021.

Intrarea este libera!

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj