Soarta Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj va fi decisă mâine

aeroportFostul vicepreşedinte cu atribuţii de preşedinte intermar al Consiliului Judeţean Cluj, Mihai Seplecan spune că mâine va fi decisă soarta Aeroportului Internaţional „Avram Iancu Cluj”. Conform acestuia,  CEC Bank va lua joi o decizie finală în legătură cu linia de credit pentru plata lucrărilor la Aeroportul Internațional Cluj. Dacă acest împrumut nu va fi aprobat, instituția riscă să fie executată silit, putând ajunge în imposibilitatea de a-și mai desfășura activitatea.

Atrag atenția asupra faptului că de decizia CEC Bank depinde chiar strategia de dezvoltare a județului care care este strâns legată de beneficiile și oportunitățile de investiții favorizate de existența acestei instituții. Săptămâna trecută comisia formată din funcționari ai Consiliului Județean și ai Aeroportului Internațional Cluj trebuia să trimită actele necesare acordării liniei de credit către CEC Bank, dar am informații că acestea au fost trimise incomplet. Reamintesc faptul că în perioada în care am deținut funcția de vicepreședinte cu atribuții de interimar m-am asigurat ca toate actele necesare aprobării acestei linii de credit vor ajunge la bancă. De aceea mă mir de starea de fapt sesizată și atrag atenția că se încearcă distrugerea credibilității unei proprietăți a județului Cluj, proprietate în care s-au investit, din 2004 încoace, banii contribuabilului clujean. a spus Mihai Seplecan preşedinte executiv al PNL Cluj. 

Totodată, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean, suspendat recent din fucnţie pentru a doua oară mai spune că va avea grijă ca cei vinovaţi să plătească.

În cazul în care linia de credit nu va fi aprobată, din cauza faptului că actele necesare lăsate în ordine au fost bulibășite, sau din alte cauze obscure, avertizez că voi face tot posibilul ca toți cei vinovați să plătească pentru această tentativă de subminare a economiei ce poate aduce grave prejudicii dezvoltării regionale, producând pagube cetățenilor clujeni.

 

 

Articole Noi