Situaţia drumurilor judeţene în 19 ianuarie 2016

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

deszapezire clujÎn cursul dimineţii zilei de 19 ianuarie 2016, la nivelul judeţului Cluj nu se înregistrează drumuri judeţene închise sau blocate, circulaţia se desfăşoară normal, în condiţii de iarnă, nesemnalându-se până în acest moment incidente sau accidente rutiere.

Ca urmare a temperaturilor negative înregistrate pe parcursul ultimelor 12 ore (-11 grade Celsius), mai multe sectoare de drumuri judeţene aflate pe raza judeţului Cluj au fost afectate de fenomenul de polei. În zona de munte, la Răchiţele-Ic Ponor a nins slab.

Astfel, în vederea asigurării unor condiţii normale de circulaţie, în ultimele 12 ore s-a acţionat (inclusiv revizii) pe un număr de 27 de sectoare de drumuri judeţene (SC Napoca Construcţii SA pe 12 de sectoare, respectiv SC Drumuri şi Poduri Judeţene Cluj SA pe 15 de sectoare) cu 17 utilaje (SC Napoca cu 2, respectiv D.P.J. cu 15). În total, a fost folosită o cantitate de 740 de tone de material, inclusiv sare.

La această oră, pe sectoarele de drum menţionate se acţionează în continuare cu utilaje cu lamă pentru curăţirea zăpezii şi lărgirea carosabilului (exclusiv în zonele de munte), respectiv împrăştierea de materiale antiderapant pentru combaterea fenomenului de polei.

Totodată, se acţionează pentru îndepărtarea obstacolelor de pe carosabil.

Menţionăm faptul că lucrările de deszăpezire sunt executate de SC Napoca Construcţii SA (pe Lotul 2 de drumuri judeţene – zona Turda) şi de SC Drumuri şi Poduri Judeţene Cluj SA (pe Lotul 1 – zona Huedin-Gilău şi Lotul 3 – zona Gherla-Dej).

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj