Şi-a uitat geanta cu Lei, Dolari şi Euro în parcarea mall-ului din cartierul Gheorgheni.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

incont.stirileprotv.ro bani
Foto: incont.stirileprotv.ro

Poliţia Clujeană transmite cetăţeanului care şi-a uitat o geantă ce conţinea mai multe cărţi religioase şi bani să se prezinte la Secţia 3 Poliţie pentru a-şi recupera bunurile.

Poliţiştii clujeni transmit persoanei care şi-a uitat o geantă cu bani şi cărţi religioase în parcarea mall-ului situat pe raza cartierului Gheorgheni să se prezinte la sediul Secţiei 3 Poliţie pentru a intra în posesia bunurilor.

În fapt, la data de 15 iunie a.c., în jurul orei 18:00, poliţia a fost sesizată de o tânăra care, în timp ce îşi parca autoturismul în parcarea mall-ului, a observat o geantă pe un cărucior de cumpărături. În interiorul acesteia s-au descoperit mai multe cărţi care tratează teme religioase şi bani (lei, dolari şi euro).

Cetăţeanul care se va prezenta la poliţie pentru a revendica obiecetele uitate trebuie să poată dovedi că bunurile îi aparţin, să cunoască suma de bani, tipul şi numărul cărţilor găsite.

UPDATE: La data de 19 iunie a.c., persoana care şi-a uitat geanta cu bani şi cărţi religioase în parcarea mall-ului situat pe raza cartierului Gheorgheni, s-a prezentat la sediul unităţii de poliţie.

Poliţiştii au returnat geanta persoanei în cauză, aceasta mulţumind şi fiind recunoscătoare atât tinerei care a dat dovadă de cinste şi spirit civic şi a anunţat autorităţile, cât şi celor angrenaţi în această activitate.

Poliţia Clujeană mulţumeşte cetăţenilor care îşi asumă un rol activ în viaţa comunităţii, fiind parteneri în activităţile de creştere a siguranţei sociale, precum şi reprezentaţilor mass-media care au sprjinit această activitate şi au înlesnit, prin mediatizare, soluţionarea favorabilă.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj