Sfaturi în carieră pentru studenții din Cluj-Napoca în cadrul ZILELOR NESTLÉ

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Prof. Roberto VaccaniLa începutul unui drum profesional este nevoie de multă muncă și de o bună dezvoltare și consolidare a aptitudinilor. În cadrul programului european Nestlé Needs YOUth, de susținere a integrării tinerilor pe piața muncii, Nestle România, partener al inițiativei Cluj Capitală Europeană a Tineretului 2015, organizează în acest an o serie de evenimente – ZILELE NESTLÉ – TE ÎNVĂȚĂM SĂ TE DESCURCI.

Pe 2, 3 și 4 martie, tinerii clujeni vor avea ocazia să decopere provocările unui început de carieră cu ajutorul unor profesioniști din sport, cultură, tehnologie sau cercetare.

ZILELE NESTLÉ – TE ÎNVĂȚĂM SĂ TE DESCURCI îi aduc la Cluj-Napoca pe Alex Găvan, performer de top în alpinismul de altitudine extremă, actorul Marius Manole, Elisabeta Moraru, Industry Manager, Google, și Roberto Vaccani, profesor la Universitatea Bocconi, Milano, și coordonatorul echipei de cercetare care a dezvoltat metodologia de consiliere profesională aplicată de Nestle România.

“A existat întotdeauna o mare nevoie, în special a tinerilor, de a primi răspunsuri. Am dezvoltat un instrument care ajută oamenii să găsească mai ușor răspunsuri, scopul proiectului fiind de a-i ajuta să aleagă drumul în carieră bazat pe o identificare corectă și o bună înțelegere a propriilor aptitudini”, a declarat Prof. Roberto Vaccani, Universitatea Bocconi, Milano.

Gabriella Carello, Director Resurse Umane, NestleConferința susținută de cei patru profesioniști pentru 250 de studenți pe 2 martie este continuată de o serie de sesiuni de consiliere profesională de tip ”Student Orientation Labs”. Peste 20 de studenți clujeni vor avea ocazia să participe la ședințe individuale de orientare în carieră suținute de specialiștii în resurse umane ai companiei Nestle România și ai partenerilor săi pe 3 și 4 martie.

Pentru fiecare dintre participanți, consilierii vor crea o „hartă a aptitudinilor”, care are la bază metodologia dezvoltată de mai mulți experți în resurse umane de la Universitatea Bocconi din Milano, sub coordonarea Prof. Roberto Vaccani. De asemenea, workshop-urile ”Student Orientation Labs” includ exerciții de grup, interviuri individuale și sesiuni de coaching.

”Tinerii încep să lucreze încă din timpul studiilor și schimbă mai multe locuri de muncă de-
a lungul traseului lor profesional. Ei au nevoie să înțeleagă cum să identifice corect acele competențe și aptitudini care să îi ajute să își aleagă cariera potrivită. De asemenea, studenții sunt curioși să afle mai multe despre propria persoană, iar ZILELE NESTLÉ reprezintă pentru ei oportunitatea de a înțelege că auto-cunoașterea stă la baza succesului”, declară Gabriella Carello, Director Resurse Umane, Nestle România.

ZILELE NESTLÉ – TE ÎNVĂȚĂM SĂ TE DESCURCI fac parte din programul european Nestlé needs YOUth, lansat în 2013. Prin acest program, compania se angajează să genereze 10.000 de locuri de muncă și 10.000 de poziții de internship și programe de training pentru tineri sub 30 de ani la nivel european până în 2016.

Nestle România este sponsor principal al inițiativei Cluj Capitală Europeană a Tineretului 2015. Prezența Nestlé la Cluj-Napoca vizează consolidarea relației companiei cu universități și asociații studențești din acest oraș al tinerilor. Așadar, Nestlé urmărește atragerea de noi talente din rândul tinerilor și dezvoltarea profesională a acestora, într-un context european menit să prezinte viața și dezvoltarea culturală, socială, politică şi economică legate de tineret.

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj