Sfârşit de săptămână plin pentru poliţiştii clujeni. Sute de sancţiuni, reţineri de permise de conducere şi mandate de arest aplicate.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

politiaPoliţiştii clujeni au desfăşurat, şi în acest sfârşit de săptămână, numeroase activităţi pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice.

În perioada 22 – 24 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au fost prezenţi în mijlocul comunităţii pentru a preveni şi combate activităţile ilicite.

Astfel, poliţiştii de ordine publică, de la rutieră, de investigaţii criminale şi de la investigarea fraudelor au efectuat 104 controale şi 16 filtre rutiere.

În urma acţiunilor, au fost constatate 16 infracţiuni (judiciare şi la regimul circulaţiei), dintre care 12 în flagrant delict.

Poliţiştii au depistat 9 persoane bănuite de comiterea de infracţiuni şi au fost puse în aplicare 2 mandate de executare a pedepsei închisorii.

Poliţiştii au intervenit şi au aplicat 284 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 65 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea nr. 61/1991.

Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în urma cărora au aplicat 198 de sancţiuni pentru încălcarea normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. 23 dintre acestea au fost aplicate pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 11 permise de conducere şi au retras 6 certificate de înmatriculare auto.

Pentru reducerea numărului de fapte antisociale prin prezenţa activă a poliţiştilor în mijlocul comunităţii clujene, activităţile de prevenire şi combatere a ilegalităţilor continuă.

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj