Sesiune Științifică de Restaurare-Conservare la MET

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

simpozion consercareMuzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție publică de cultură alfată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, organizează luni, 23 octombrie 2017, Sesiunea Științifică de Restaurare-Conservare cu tema: „Restaurarea și adaptarea microclimatului în cazul pieselor din materiale combinate”.

A V-a ediție a sesiunii științifice, organizată de Laboratorul de Restaurare-Conservare al Muzeului Etnografic al Transilvaniei, reunește peste 30 de specialiști și experți în domeniul restaurării și conservării din 7 județe ale țării (Arad, Oradea, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Sălaj și Cluj), reprezentanți din 10 muzee, universități, institute și centre de cercetare.

Cele 16 comunicări din program vor aduce lămuriri cu privire la tematica propusă, o preocupare a multor specialiști în domeniu.

Evenimentul va avea loc luni, 23 octombrie 2017, între orele 10-18, la Biblioteca Centrală Universitară „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca (BCU), sala „Ioan Mușlea”.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj