Serile de vară clujene continuă cu Seri de folk pe Plaja Grigorescu

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Seri de vara Clujene - Poster Plaja Grigorescu -  50x70cm 300dpi bled 3mm“Seri de vară în alte lumi” și “Seri de vară în alte timpuri” au deschis weekend-ul trecut șirul Serilor de vară clujene din acest an, eveniment organizat de Primăria Cluj-Napoca. Peste 1500 de persoane au participat la evenimentele organizate la Amfiteatrul de la Baza Sportivă Gheorgheni și în Parcul de pe strada Dâmboviței din cartierul Mărăști.

Vineri, 18 august și sâmbătă, 19 august, pe Plaja Grigorescu vor avea loc îndrăgitele seri de folk, “Folk Happening on the Beach”. Pe scena amenajată vor urca atât tineri folkiști, cât și nume consacrate ale genului. Aceștia ne vor încânta cu muzică bună, relaxare, cântece de suflet. Nu va lipsi nici tradiționalul foc de tabără, prin care încercăm să redăm participanților mult-iubita atmosferă din Vama Veche, aici la Cluj, pe malul Someșului.

Program:
18 august
Plaja Grigorescu
20:00
Boemis
Magda Puskas & Rareș Suciu

19 august
Plaja Grigorescu
20:00
Raluca Marinescu
Ioana Mureşan
Adriana Andreica, Andrada Jucan & Florin Grec
Duo Mignon & Cristina Pătraşcu
Dudu Isabel &  friends

 Cătălin Condurache
Foc de tabără / Open stage (până către zori)
Eveniment organizat de Primăria Municipiului Cluj-Napoca
Co-organizator:Asociatia Culturala Citadela Artelor
Parteneri principali: Banca Transilvania, Bergenbier, Pepsi, Vodafone Romania, Coral Impex
Parteneri: I like Cluj

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj