„Serbările zăpezii”, Băișoara 2017”

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
gemina IV
Sursa Foto: www.facebook.com/Divizia4

Sâmbătă, 18 februarie, în staţiunea montană Băișoara, din judeţul Cluj, militarii cercetași ai Regimentului 317 ISR „Vlădeasa” din garnizoana Cluj-Napoca, vor participa la „Serbările Zăpezii”. Invitaţia a fost adresată militarilor cercetași, ca în fiecare an, de reprezentanții Cercului „Micii Vânători de Munte”, aparținând Palatului Copiilor din Cluj-Napoca.

Prezenți la manifestare, militarii clujeni vor desfășura, în condiţii de izolare și teren muntos împădurit, un exerciţiu demonstrativ de instrucţie tactică de specialitate. Totodată, cercetașii vor organiza un stand de prezentare a armamentului din dotare și a tehnicii de parașutare, iar pentru cei mai curajoși din public, va fi construită o tiroliană.

Iubitorii muntelui prezenți în stațiune pot observa diverse adăposturi improvizate și tipuri de focuri, realizate pentru prepararea hranei și uscarea echipamentului pe timp de iarnă. De asemenea se va putea vedea „live” cum se acordă primul ajutor în caz de accidentare și cum sunt transportați răniţii pe sănii realizate din schiuri, dar și alte procedee ce definesc modalităţile de acţiune ale cercetaşilor, indiferent de condiţiile meteo şi teren.

***

Prezenţa anuală la Băişoara a militarilor Regimentului 317 ISR "Vlădeasa" a devenit o tradiție pentru iubitorii sporturilor de iarnă.

Compartimentul Informare și Relaţii Publice

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj