Seplecan „s-a pus bine” şi cu directorul Aeroportului Internaţional. Reprezentanţii aeroportului îl acuză de presiuni şi abuz

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
aeroport 4
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Mihai Seplecan insistă să spună că directorul Aeroportului Internaţional Cluj, David Ciceo nu poate să fie şi directorul aeroportului şi preşedintele consiliului de administraţie şi că astfel, încalcă legea. În replică, reprezentanţii Aeroportului susţin că se fac presiuni din partea Consiliului Judeţean Cluj şi că acest lucru reprezintă un abuz.

Mihai Seplecan este foarte revoltat pentru articolele din presă legate de folosirea unui autoturism al aeroportului şi insistă să scoată în evidenţă situaţia lui David Ciceo. Redăm mai jos declaraţia lui Mihai Seplecan. Totodată, poată fi urmărită şi corespondenţa dintre cele două instituţii.

CJ Cluj

În cuprinsul Ordonanţei de Urgenţă nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, la articolele 18 şi 19 se prevede clar că “În cazul delegării atribuţiilor de conducere, potrivit dispoziţiilor art. 18, preşedintele consiliului de administraţie nu poate fi numit şi director general al regiei autonome”. Situaţie în care se află şi domnul David Ciceo –preşedinte al consiliului de administraţie şi director general al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj.

Întreb: cum să pun presiune pe cineva să respecte legea? Aplicarea legii nu reprezintă nici obiect şi nici subiect de “…nenumărate presiuni din partea Consiliului Judeţean…” pentru obţinerea vreunui autoturism de la Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj, regie aflată însubordine, ci strict aplicarea legii, după cum am promis că voi face, indiferent de situaţia cu care mă confrunt, indiferent de presiunile care se fac asupra mea, indiferent de acuzaţiile care mi se inventează, indiferent de supărările pe care le produc. Pentru acuzaţii de “…nenumărate presiuni din partea Consiliului Judeţean….” există instituţii abilitate, nu am altceva ce să comentez.

Mai mult, am returnat Aeroportului chiar şi maşina obţinută la instalarea în funcţie. Fac precizarea pentru că nu vreau să mai aflu din presă că “analfabetul” vrea şi Touareg după ce că-i „incompetent” și “politruc”. Şi să nu cumva să existe motiv de “…nenumărate presiuni din partea Consiliului Judeţean…”

Totuşi, remarc faptul că OUG 109 există din 2011. Şi nu înţeleg de ce, până azi, când am luat la cunoştinţă de situaţie şi am decis să aplic Legea, nimeni nu a mai sesizat existenţa încălcării acesteia şi nici situaţia de “…nenumărate presiuni din partea Consiliului Judeţean…”. Cine pe cine punea presiune? Întreb retoric, a spus Mihai Seplecan.

aeroport aeroport 1

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj