Seplecan, luat prin surprindere de demisia lui Oleleu. A renunţat la o super vacanţă ca să rămână la Cluj.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

seplecanProaspătul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, pentru a treia oară, Mihai Seplecan le-a dezvăluit reprezentanţilor presei că a făcut un sacrificiu şi pentru că s-a ajuns „în această situaţie”, a renunţat la o super vancanţă în Ierusalim. Ar fi trebuit să plece chiar astăzi, dar a renunţat pentru că este foarte îngrijorat de situaţia deşeurilor de la Cluj. 

Aflat la conferinţa de presă legată de reluarea lucrărilor de la Ic Ponor, Mihai Seplecan ales vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Cluj cu o zi înainte le-a mărturisit celor prezenţi că el ar fi trebuit să plece din ţară pentru o săptămână în concediu de odihnă, dar a renunţat la această vacanţă fiind extrem de îngrijorat de situaţia deşeurilor de la Cluj.

„Eu astăzi la ora şase trebuia să plec, aveam un concediu de o săptămână, nu ştiam că domnul Oleleu îşi dă demisia, că se va ajunge în această situaţie, să plec în Ierusalim, Nazaret, Marea Moartă, am preferat să rămân, să pierd această excursie, să rămân în judeţul Cluj, să dau ceva de la mine, să facem să rezolvăm problema cu gunoaiele”, a spus Mihai Seplecan.

Of, of, of cât de rău ne pare că domnul vicepreşedinte a fost nevoit să renunţe la vacanţă, nu de alta dar ştim cât s-a spetit Mihai Seplecan pentru clujeni începând de la comunicatele de presă, aproape zilnice şi până la votul din Consiliul Judeţean şi considerăm că ar fi meritat din plin această vacanţă.

Şi pentru că este de apreciat sinceritatea pură de care Mihai Seplecan a dat dovadă, ne pare sincer rău, că postul de vicepreşedinte al Consiliul Judeţean Cluj primit prin votul consilierilor judeţeni l-a făcut să fie nevoit să reprogrameze vacanţa.

 

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj