Seplecan analizează starea drumurilor judeţene. PSD cere evidenţa drumurilor înscrise în Cartea Funciară

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

lapusan si seplecanMarţi, 23 iunie 2015, Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Mihai Seplecan, a efectuat o vizită în teren, scopul acesteia reprezentându-l analizarea, la faţa locului, a stării fizice a unor drumuri judeţene din partea de est a judeţului Cluj. PSD Cluj critică însă şi crede că activitatea Consiliului Judeţean Cluj trebuie să fie exclusiv orientată către comunitatea clujeană, proiectele de dezvoltare ale Clujului, îmbunătăţirea calităţii vieţii clujenilor, în nici un caz, o trambulină administrativă pentru politicienii populişti, care promit „tot”, dar care fac foarte puţin!

Astăzi a fost vizitat atât şantierul drumului judeţean 109 C Gherla-FizeşuGherlii-Ţaga  cât  şi alte  sectoare  de  drumuri  cum ar  fi,  spre  exemplu,  cel  care  duce  în localitatea Buza, aflat într-o stare extrem de avansată de degradare. În ansamblu, vizita în teren a vizat diferite sectoare de drum judeţean, respectiv porţiuni degradate pe care încă nu s-a intervenit în vederea reabilitării, porţiuni deja finalizate şi sectoare aflate în plin proces de reabilitare şi modernizare.

„Având în vedere importanţa deosebită pe care o reţea de drumuri de calitate o poate avea atât  pentru dezvoltarea economico-socială a întregului  judeţ,  prin atragerea de noi investitori, cât şi în ceea ce priveşte asigurarea unor condiţii de viaţă decente locuitorilor din toate zonele judeţului, am dorit să fac această trecere în revistă a mai multor sectoare de drumuri judeţene. Ea prefaţează o analiză pe care o vom realiza, extrem de amănunţită, care ne va indica la final care este necesarul exact de drumuri judeţene pe care va trebui să efectuăm lucrări de modernizare şi reabilitare şi ordinea în care vom face aceste lucrări, în funcţie de o serie de criterii obiective care vor stabili prioritizarea. În orice caz, dincolo de rezultatele acestei analize şi de soluţia optimă pentru finanţarea lucrărilor, de un lucru vreau să vă asigur: nu am fost niciodată şi nu voi fi adeptul lucrărilor de plombare, extrem de scumpe  dar ineficiente, în  locul  acestora  urmând  să  promovez  lucrări  de  reabilitare  şi modernizare  prin  turnarea  de  covor asfaltic  de  grosimea  indicată  prin  normativele  învigoare, singurele în măsură să reziste peste ani şi să ne scutească de intervenţii repetate, la intervale  mult  prea  scurte  de  timp.  După  cum  am  mai afirmat,  interesul  comunităţii  şi economisirea banului public mă ghidează în permanenţă, acesta fiind motivul pentru care voi opta strict pentru lucrări durabile şi de înaltă calitate” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Mihai Seplecan.

PSD Cluj este însă de altă părere. Conform acestora, în 2014, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Cluj, dl. Mihai Seplecan, anunţa  începerea demersurilor pentru modernizarea şi reabilitarea întregii reţele de drumuri judeţene, lucrări estimate la peste peste 140 de milioane de euro, urmând a fi finalizate în maxim doi ani. O promisiune, fireşte, neonorată!

„În contextul în care, dl. Mihai Seplecan, „preşedintele care promite tot” îşi propune să acorde atenţie acelei vechi promisiuni, îi  sugerăm mai întâi, raţional, să ne răspundă la următoarea întrebare:   Având în vedere că s-au pierdut fonduri  europene pentru modernizarea drumurilor judeţene,  deoarece nu avem întabulate în Cartea Funciară toate drumurile judeţene, pentru a nu mai avea aceeaşi situaţie în viitor, când se vor face demersurile necesare pentru a înscrie toate drumurile judeţene în Cartea Funciară?

Este  important  să  rezolvăm  problemele  de  fond  ale  comunităţilor  din  Cluj,  una  dintre  acestea fiind modernizarea drumurilor judeţene. Îl  solicităm preşedintelului Consiliului Judeţean Cluj,  o listă,  o evidenţă clară, a drumurilor judeţene înscrise în Cartea Funciară şi termene de înscriere pentru cele care nu se regăsesc în Cartea Funciară” a declarat dl. Remus Lăpuşan, preşedintele PSD Cluj.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj