Peste 60% din noul sediu al Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă, finalizat.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Sediul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă este aproape finalizat. acesta este realizat din fonduri europene iar lucrările au fost realizate în proporție de peste de peste 60%.

Cea mai modernă școală specială din țară se construiește la Cluj.

Sediul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă, tot mai aproape de finalizare.

Construirea noului sediu al Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Cluj-Napoca înaintează în ritm alert.

Se realizează în cadrul unui proiect cu finanțare europeană implementat de Consiliul Județean Cluj.

Astfel, lucrările la noul corp de clădire, alcătuit din trei zone cu funcțiuni distincte, se află într-un stadiu avansat.

Partea de structură și cea de zidărie sunt complet realizate.

Mai mult, executarea instalațiilor electrice și de incendiu avansează rapid, continuând, în același timp, și lucrările la partea arhitecturală.

De asemenea, montarea tâmplăriei exterioare este aproape de finalizare. Astfel, procentul total de materializare a obiectivului este de peste 60%.

Concomitent are loc și modernizarea și adaptarea corpului C1 existent, prin renovarea încăperilor și construirea unui grup sanitar.

Totul, astfel încât spațiile rezultate să poată găzdui funcțiuni de terapie ocupațională și activități de preprofesionalizare.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: 

„A fost deja ridicată clădirea ce va găzdui cea mai modernă școală specială din țară iar lucrările continuă în ritm susținut.

Ne bucură faptul că vom reuși, cu ajutorul fondurilor europene, să oferim tinerilor cu cerințe educative speciale condiții optime de terapie și studiu.

Prin intermediul acestui proiect, județul Cluj va reprezenta un model din prisma dotărilor ultramoderne și a beneficiilor puse la dispoziția elevilor și profesorilor unei școli speciale.”

Mai multe despre sediul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă.

În ceea ce privește clădirea principală a școlii – corpul nou edificat, tronsonul 1 va cuprinde spațiile administrative și medicale.

La nivelul tronsonului 2 vor fi amenajate cele circa 32 de săli de clasă, laboratoare și săli de terapie, spațiile adiacente acestora și grupurile sanitare.

Cel de-al treilea tronson va fi compus din blocul alimentar – bucătărie și sala de mese, precum și din spațiile pentru activități sportive și de terapie.

Situat pe strada Aviator Bădescu, nr. 3-5, din Cluj-Napoca, noul sediu al unității de învățământ va dispune de:

o grădină senzorială amplasată pe acoperiș, unică la nivel național,

de un spațiu special destinat hidroterapiei,

precum și de amenajarea unui loc de joacă și pentru activități în aer liber.

Termenul maxim de finalizare a investiției este luna aprilie a anului 2023.

Citește mai multe din „Administrație”.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj