Ședință ordinară Consiliu Local Florești 09.01.2018.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

cl floresti 9Ian 2018Consiliul Local Florești s-a întrunit în ședință ordinară astăzi, 09 ianuarie 2018 când pe ordinea de zi s-au aflat mai multe puncte. Ordinea de zi a fost suplimentată cu 3 puncte care au fost aprobate în unanimitate.

Președinte de ședință a fost viceprimarul PNL, Pivariu Bogdan, iar inițial au fost prezenți 17 consilieri locali (au lipsit consilierii Ioachim Vancea și Doru Matei), Consilierul Ioachim Vancea a ajuns la ședință înainte să fie votat punctul 4 de pe ordinea de zi.

 

 

                                               C O N V O C A T O R

convocator 9 Ian 2018Se convoacă ședința ordinară a Consiliului Local Floreşti, pentru data de 9 ianuarie 2018, ora 16,00 la sediul Consiliului local din strada Avram Iancu, nr. 170, cu următorul proiect al ordinii de zi :

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea utilizării excedentului bugetar de la finele anului 2017, ca sursă de finanţare a cheltuielilor secţiunii de dezvoltare a bugetului local al comunei Florești pe anul 2018. (Proiectul a trecut de votul consilierilor cu 2 abțineri din partea consilierilor PMP)
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea înfiinţării Unităţii de Implementare a Proiectului ” Antreprenoriatul-şansa ta!”, Cod MySMIS 105931. (Nu au participat la vot consilierii PNL Hinteuar Tatiana și Cristolțan Camelia. Proiectul a trecut de votul consilierilor). 
3. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru lucrarea Elaborare P.U.Z. – CONSTRUIRE ANSAMBLU DE 5 IMOBILE DE LOCUINȚE COLECTIVE CU REGIM DE INALTIME 2 IMOBILE D+P+2E SI 3 IMOBILE D+P+4E+ER ÎMPREJMUIRE TEREN, RACORDURI ȘI BRANȘAMENTE LA UTILITĂȚI”, situat în localitatea Florești, str. Someșului, F.N., având ca beneficiar pe SC TSI INVEST SRL .(Șeful Biroului de Urbanism al Primăriei Florești, Alexandru Lădariu le-a explicat consilierilor că la fiecare proiect de hotărâre a fost adăugat un articol, un termen de valabilitate care ar însemna că cei care doresc să construiască au la dispoziție 2 ani în care proiectul aprobat să își facă efectul. Proiectul nu a trecut de votul consilierilor (proiectul privind PUZ-ul). Consilierii PSD, ALDE și PMP s-au abținut, la fel și consilierii UDMR, Albert Ileana, Albert Zoltan si Szekely Istvan (Doronci) ).
mate andras4. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru lucrarea Elaborare P.U.D. – CONSTRUIRE 2 IMOBILE LOCUINȚE COLECTIVE P+E+Er, BRANȘAMENTE ȘI RACORDURI, ÎMPREJMUIRE TEREN”, situate în localitatea Florești, str. Șesul de Sus, F.N., beneficiar pe SC I&I CONDOR SOLUTION SRL. (Consilierul local PNL, Ioachim Vancea s-a alăturat plenului Consiliului Local Florești. Consilierul Local UDMR, Szekely Istvan (Condor) nu participă la vot. Pentru că la ședința trecută proiectul său nu a trecut de votul consilierilor, acesta a fost însoțit la ședință de avocatul său, Mate Andras care a ascultat doleanțele cetățenilor prezenți și înscriși pe listă pentru a lua cuvântul după care și-a expus un punct de vedere. Spiritele s-au încins în sală astfel că puțin mai târziu, după atenționările președintelui de ședință, un polițist local își face prezența în sală cel mai probabil la cererea primarului care a purtat o scurtă discuție telefonică în timpul discuțiilor din sală. Polițistul local era la intrarea în instituție pentru legitimarea tuturor celor care intră în instituție și i-a atras atenția uneia dintre persoanele care mai devreme, l-au deranjat pe edil. De această dată, proiectul a trecut de votul consilierilor cu 13 voturi „pentru”. S-au abținut consilerii PMP și ALDE)
cl floresti 9 Ian 2018 15. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru lucrarea Elaborare P.U.D. – RECONVERSIE FUNCȚIONALĂ, ETAJARE, MODIFICĂRI INTERIOARE ȘI SCHIMBARE DE DESTINAȚIE DIN SPĂLĂTORIE AUTO ÎN MAGAZIN DE PREZENTARE ȘI VÂNZARE AL PRODUSELOR DIN CARNE”, situat în localitatea Florești, str. Eroilor, nr. 2A, având ca beneficiar pe S.C. CIA ABOLIV S.R.L., (Proiectul a trecut cu 10 voturi „pentru”). 
6. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru lucrarea „ELABORARE P.U.D. – CONSTRUIRE IMOBIL DE LOCUINȚE COLECTIVE CU REGIM DE ÎNĂLŢIME P+2E (SPAŢII COMERCIALE LA PARTER), ÎMPREJMUIRE, RACORDURI ŞI BRANŞAMENTE LA UTILITĂŢI, situat în localitatea Florești, str. Sub Cetate, F.N., având ca beneficiar pe S.C. EVOCAPITAL MANAGEMENT S.R.L.(Proiectul a trecut de votul consilierilor. Au votat „pentru” consilierii Sebastian Cîmpian, Albert Ileana, Albert Zoltan, Pivariu Bogdan, Laar Andras, Hinteuar Tatiana, Szekely Istvan (Condor), Traian Abrudan, Nicolae Oltean, Adriana Brad, Ioachim Vancea.)

CL Floresti7. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru lucrarea „Elaborare P.U.D. – CONSTRUIRE 5 IMOBILE DE LOCUINȚE COLECTIVE D+P+2E+M, ÎMPREJMUIRE, RACORDURI ȘI BRANȘAMENTE LA UTILITĂȚI”, situate în localitatea Florești, str. TEILOR F.N., beneficiar COȚA VASILE, COȚA GABRIELA-MARIANA, HANDRU AUREL, HANDRU ADRIANA-CRINA. (Proiectul nu a trecut de votul consilierilor. A votat „pentru” doar consilierul Cristolțan Camelia)
8. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru lucrarea „Elaborare P.U.D. CONSTRUIRE IMOBIL LOCUINȚE COLECTIVE, ÎMPREJMUIRE ȘI AMENAJARE TEREN, RACORDURI ȘI BRANȘAMENTE LA UTILITĂȚI” – situat în localitatea Florești, str. Sub Cetate F.N., beneficiar CRĂCIUN-OLTEAN MIHAI – HOREA, CRACIUN-OLTEAN ANDREEA NATALIA .(Proiectul nu a trecut de votul consilierilo. Au fost doar 9 voturi „pentru”)
9. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru lucrarea „Elaborare P.U.Z. CONSTRUIRE 4 IMOBILE LOCUINȚE COLECTIVE CU REGIM DE ÎNĂLȚIME S(Ds)+P+4E, ÎMPREJMUIRE, RACORDURI ȘI BRANȘAMENTE LA UTILITĂȚI” – situate în localitatea Florești, str.ȘESUL DE SUS F.N., beneficiar SC TIV CONSTRUCT SRL. (Proiectul nu a trecut de votul consilierilor. Doar consilierul UDMR, Szekely Istvan (Condor) a votat „pentru” deși pe filmare se observă că acesta ridică mâna la „abținere” dându-și seama mai târziu că el a votat „pentru”. )
10. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru lucrarea „Elaborare P.U.Z. CONSTRUIRE IMOBIL DE LOCUINȚE COLECTIVE D+P+4E, AMENAJARE TEREN, ÎMPREJMUIRE, RACORDURI ȘI BRANȘAMENTE LA UTILITĂȚI” – situat în localitatea Florești,str. VALEA GÂRBOULUI F.N., beneficiar SENTEA MIRCEA. (Consilierul Local UDMR își anunță shimbarea votului spunând că a fost „pentru” la punctul 9. Punctul 10  nu a trecut de votul consilierilor. S-au adunat doar 3 voturi „pentru”). 
11. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru lucrarea ” Elaborare P.U.D. CONSTRUIRE IMOBIL DE LOCUINȚE COLECTIVE P+3E, ÎMPREJMUIRE ȘI AMENAJĂRI EXTERIOARE, RACORDURI ȘI BRANȘAMENTE”, situate în localitatea Florești, str. Cătanelor, F.N., beneficiar S.C. VIA THERM S.R.L. (Consilierul Local PNL, Nicole Oltean nu particip[ la vot. Proiectul a trecut de votul consilierilor cu 15 voturi „pentru”).
12. Diverse.

Proiectele suplimentare de pe ordinea de zi au fost votate de consilieri în unanimitate. Tot ce s-a petrecut la ședință poate fi urmărit în filmările de mai jos.

 

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj