Se reabilitează Școala Specială pentru Deficienți de Auz.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

scoala speciala pentru deficienti de auzȘcoala Specială pentru Deficienți de Auz- reabilitare

La Școala Gimnazială Specială pentru Deficienți de Auz „Kozmutza Flóra” lucrările de reabilitare au început.

Lucrările la obiectivul Reabilitare structurală și reamenajare arhitecturală pentru clădirea de ateliere la Școala Gimnazială Specială pentru Deficienți de Auz „Kozmutza Flóra”, au debutat și se află în plină desfășurare la acest moment.

Instituția de învățământ special se află în subordinea forului administrativ județean.

Reabilitarea Școlii Speciale pentru Deficienți de Auz „Kozmutza Flóra” vizează:

– refacerea fațadelor construcției care găzduiește atelierele instituției, termoizolarea întregii clădiri, precum și derularea unor operațiuni la nivelul învelitorii clădirii, înlocuirea elementelor de lemn degradate, a jgheaburilor, burlanelor și a țiglelor deteriorate.

În ceea ce privește partea interioară a clădirii, pe lângă acțiunile de consolidare a structurii de rezistență, lucrările constau în realizarea termoizolării, hidroizolării la nivelul planșeelor și a pardoselilor, refacerea/finisarea pereților, realizarea de tâmplării noi.

–  refacerea instalațiilor de alimentare cu energie electrică, atât cele interioare cât și cele de la exteriorul construcției, precum și instalațiile de apă și canalizare, fiecare spațiu fiind echipat și dotat în funcție de destinația sa.

De asemenea, instalația de încălzire va fi înlocuită cu una nouă cu performanțe superioare în ceea ce privește randamentul, confortul termic și siguranța în exploatare, cea veche fiind dezafectată.

La finalul lucrărilor, spațiile vor fi dotate cu mobilier nou, jocuri adaptate vârstei elevilor care le vor utiliza, iar atelierele de pictură vor dispune de toate materialele necesare pentru ca tinerii ce le trec pragul să își poată pune în valoare creativitatea.

Spațiul care împrejmuiește clădirea atelierelor a fost, de asemenea, regândit, urmând a fi întreprinse acțiuni pentru asigurarea unui acces facil pentru persoanele cu handicap locomotor.

De asemenea, va fi creată și o zonă de spațiu verde, urmând a se realiza acțiuni de amenajare a acelui perimetru unde, printre altele vor fi plantați și pomi.

Valoarea totală lucrărilor este de 3.320.702,24 lei fără TVA

Lucrările au un termen de execuție de 22 de luni și sunt realizate de către societatea CONSTRUCT MAPCOM SRL. Valoarea totală lucrărilor este de 3.320.702,24 lei fără TVA.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj