Se lansează Seed For Tech, un program de investiții în startupuri și dezvoltare de produse software, în Cluj

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Seed For Tech - workshopAntreprenori sau experţi din diverse domenii, care au o idee de produs software șşi caută un partener pentru implementarea produsului șşi dezvoltarea afacerii, au posibilitatea de a se înscrie în programul Seed For Tech.

Programul se desfășoară în Cluj-Napoca, începând cu luna aprilie 2015 și este realizat în parteneriat cu Fortech, companie de servicii software cu peste 10 ani de experiență pe piață.

Seed For Tech se constituie sub forma unui program de investiții pentru dezvoltarea de produse software, care însoțește fondatorul în fiecare stadiu de viață al produsului, de la idee la implementare și comercializare. Fondatorii care intră în program vor beneficia de sprijinul unei echipe în dezvoltarea produsului software precum și de sprijin financiar, suport în cercetarea pieței și validarea ideii, consultanță în elaborarea strategiei de marketing, suport logistic și ulterior conexiune cu o rețea de posibili investitori, clienți și mentori. Modelul este structurat în trei faze, fiecare fază adresând un set de aspecte specifice unei etape din dezvoltarea startupului.

Seed For Tech - phasesProgramul se adresează antreprenorilor sau fondatorilor care au expertiză într-un domeniu de activitate, au o idee de business și se află în căutarea unui partener împreună cu care să dezvolte produsul și afacerea. Se pot înscrie în program atât antreprenori cu proiecte aflate în stadiul de idee, cât si cei care au format deja o echipă.

“Ideea programului a prins contur în urma unor interacțiuni cu diverși potențiali antreprenori. Prea multe idei rămân blocate întru-un stadiu inițial de dezvoltare din cauza unui cumul de probleme. Aceste probleme variază de la lipsa capitalului inițial, a unui partener tehnic, expertiză în zona de marketing sau de business și altele. Împreună cu Fortech, în calitate de investitor și partener de dezvoltare, am reușit să propunem o formulă care să soluționeze aceste provocări. Valoarea adăugată a programului derivă atât din aportul de resurse și expertiză, precum și din orientarea acestuia pe termen lung.” – menționează Mircea Vădan, Investment Manager Seed For Tech.

Seed For Tech - logo“Interesul nostru în zona dezvoltării de produse și soluții software, cumulat cu maturitatea și stabilitatea modelului de business la care am ajuns acum ne permite să direcționăm resurse în construirea programului Seed For Tech. De asemenea, expertiza tehnică, de management și de marketing acumulată prin colaborarea cu parteneri de pe piața internațională au fost factori determinanți în decizia de a constitui o structură de dezvoltare de produse și investiții în startupuri.” – a declarat Călin Văduva, CEO Fortech și investitor în Seed For Tech.

Detalii suplimentare privind Seed For Tech sunt disponibile pe pagina web a programului www.seedfortech.ro sau prin email la adresa contact@seedfortech.ro.

Adresându-se potențialilor antreprenori din zona dezvoltării de produse software, Seed for Tech contribuie atât la dezvoltarea culturii antreprenoriale, cât și a ecosistemului local de startupuri.

Despre Fortech

Inclusă în mod repetat în clasamentul companiilor IT cu cea mai rapidă creștere din Europa Centrală și EMEA, realizat de Deloitte, Fortech este una dintre cele mai mari companii de servicii software din Romania.

Localizată în Cluj Napoca, echipa Fortech în prezent numără peste 450 de specialiști în dezvoltare software și testare. Expertiza companiei acoperă toate domeniile tehnologice majore (.NET, Java, C/C++, PHP, Mobile etc.), tehnologii de nișă, precum și testare automata și manuală.

Valoarea adăugată oferită de Fortech rezultă din experiența dovedită în construirea unor parteneriate pe termen lung, procese solide și sute de proiecte livrate cu succes unui număr de peste 100 de clienți din Europa și SUA.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj