Se extinde canalizarea în Apahida, Dezmir și Sânnicoara

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

compania de apaÎn această perioadă, în trei localități rurale importante din județul Cluj – Dezmir, Apahida (parțial) și Sânnicoara (parțial) – se derulează lucrări de înfiintare de rețele de canalizare menajeră în cadrul proiectului „Îmbunătățirea sistemelor de alimentare cu apă și canalizare în zona Cluj- Sălaj în cadrul alocării disponibile din Fondul de Coeziune – Axa 1 POS Mediu 2007-2013”.

Lucrarile sunt cuprinse în cadrul unui singur contract și vizează construirea de noi rețele de canalizare în zone din cele trei localități care nu beneficiază înca de astfel de utilități. Lungimea totală a rețelelor de canalizare nou înființate va fi de 38,42 km împreună cu 14 stații de pompare ape uzate. Valoarea contractului este de 22,23 milioane lei, termenul de finalizare fiind decembrie 2015.

Urmărirea lucrărilor a fost încredințată unui contractor selectat, de asemenea, prin licitație, în cadrul contractului “Asistență tehnică pentru supervizarea lucrărilor cu implementare din economiile POS Mediu” în valoare de 1,049 milioane lei.

Proiectul „Îmbunătățirea sistemelor de alimentare cu apă și canalizare în zona Cluj-Sălaj în cadrul alocării disponibile din Fondul de Coeziune – Axa 1 POS Mediu 2007-2013”,  cofinanţat de Uniunea Europeană din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Sectorial

Mediu, vine să completeze prima finanțare majoră accesată de Compania de Apă SOMEȘ S.A. prin POS Mediu. Valoarea totală a proiectului este de 85,8 milioane Lei, contribuția nerambursabilă a Uniunii Europene fiind de 78,42%, cea a Guvernului României de 9,64%, a autorităților locale din aria proiectului de 0,89%, iar restul de 11,05% fiind obținut de Compania de Apă SOMEȘ S.A. prin credit bancar.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj