Se deschid porțile Street Food Festival

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

SFF_poster_general-01Atenție dragi gurmanzi și iubitori de experiențe culinare! Pe 7 – 10 Iulie sunteți invitați pe Aleea Stadionului din Cluj-Napoca la primul festival de street-food din România: Street Food Festival. Toate spațiile alocate vendorilor au fost deja ocupate, așadar echipa Street Food Festival vă recomandă să purtați haine cât mai lejere, care să vă permită să degustați toate bunătățurile celor 50 de vendori prezenți în festival.

Desfășurat în premieră la Cluj-Napoca, Street Food Festival propune o nouă abordare domeniului culinar și oferă tuturor pofticioșilor un weekend prelungit de activități, preparate și surprize culinare. Toți curioșii sunt invitați să pătrundă în perimetrul festivalului, intrarea fiind gratuită, și să se bucure de un eveniment spectaculos și…delicios.

Meniul Street Food Festival va include rețetele ingenioase pregătite de unii din cei mai renumiți bucătari de street-food din România și din afară. Așadar, pe Aleea Stadionului veți găsi de la rețete din bucătăria asiatică, mexicană, canadiană, românească și nemțească, la produse bio de luat acasă, uleiuri, gemuri, bucătărie mediteraneană și italiană. Chef Andrei Isac va găti celebra specialitate italiană arrosticini, veţi putea servi pizza preparată într-un cuptor special instalat în food truck-ul Camionetta. Chef William Cunneen va aduce rețete de tradiție americană pe Aleea Stadionului alături de rețetele ingenioase ale unuia din cei care au lucrat în bucătăria lui Jamie Oliver: Chef Foa. Alături de ei va găti și bucătarul care până nu de mult îi servea pe Rihanna și Prințul Angliei și azi bucătărește rețete de pizza la Cluj- Napoca. Totodată, organizatorii au pregătit surprize culinare și pentru cei vegetarieni care vor putea degusta aceste preparate cu specific street-food pe 7-10 Iulie în cadrul Street Food Festival. Toate bunătățurile vor putea fi servite alături de un vin de poveste, o bere artizanală și multe alte tipuri de răcoritoare oferite de partenerii festivalului.

SFF_program-scenaPovestea Street Food Festival nu se încheie aici. Cei 50 de vendori vor fi acompaniați în bucătărie cu muzică bună și concerte spectaculoase pregătite în cadrul Festival Stage. De asemenea, amatorii de filme culinare sunt invitați în fiecare seară la Culinary Outdoor Cinema, iar cei mici sunt așteptați să se bucure de experiența street-food la Kids Zone. Chef Foa va găti alături de echipa Flavours pe 8 Iulie într-un decor impresionant la Dinner in White. Meniul va include: Salată Thai de Vită cu Mango, Pui în stil Yakitori cu Sos Teryiaki, Souvla de Porc servit cu Pâine Pita pe Grătar, Tzatiki și Salată de Spanac și multe altele.

Meniul complet și toate detaliile referitoare la program sunt disponibile pe website-ul oficial: www.streetfoodfestival.ro

“Pe parcursul ultimelor 2 săptămâni am mâncat multe emoții pe pâine. Pentru că suntem ambițioși, ne dorim foarte mult ca Street Food Festival să iasă așa cum ne-am imaginat de la bun început și să devină un eveniment de top în rândul festivalurilor de acest gen din lume. Vom oferi tuturor celor prezenți o experiență culinară deosebită ce va include rețete alese de street SFF_Outdoor_Cinemafood, 10 tipuri de craft beer diferite, vinuri pe gusturile tuturor. De asemenea, știm sigur că muzica bună stimulează apetitul, tocmai de aceea line-up- ul de la Festival Stage va prezenta proiecte muzicale diverse, renumite la nivel internațional. La Culinary Outdoor Cinema vom proiecta filme precum Chef sau Hundred Foot Journey, iar la Kids Zone cei mici vor participa la workshop-uri de gătit, ateliere de bune maniere și creație și multe alte surprize. Vă sfătuim ca pe 7-10 Iulie să vă aduceți pofta de mâncare pe Aleea Stadionului și să dăm startul așa cum se cuvine primei ediții de Street Food Festival din România.” – Nely Borza, Project Manager Street Food Festival.

Așadar, e timpul să antrenăm papilele gustative și să ne pregătim de Street Food Festival, eveniment ce se va desfășura pe 7 – 10 Iulie pe Aleea Stadionului din Cluj-Napoca. Toți cei interesați de acest eveniment sunt rugați să acceseze website-ul oficial:

www.streetfoodfestival.ro sau pagina de facebook:

https://www.facebook.com/StreetFoodFestivalRomania/

Eveniment prezentat de: Home Garden

Partener Principal: Silva

Partener: Coca-Cola

Susținut de: Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, Visit Cluj-Napoca, Guvernul României

– Departamentul pentr Relații Interetnice, Centru de Cultură Urbană Casino

Susținem: Servus! Cluj-Napoca 2021

SFF_dulce-2400x1800 SFF_burger-2400x1800

SFF_costite-2400x1800SFF_kids-zone-01 (4)

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj