Clujul este singurul județ din țară care are școli și grădinițe cu toaletele în clădirea de învățământ.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Școli și grădinițe cu toalete în interiorul unității de învățământ este obiectivul atins la Cluj. Județul este singurul din țară care a reușit asta.

Clujul este singurul județ din România care nu are toalete în curtea școlilor și a grădinițelor.

Toate unitățile de învățământ dețin, în totalitate, toalete în interiorul clădirilor de învățământ.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj:

„Deși nu este o laudă și ar trebui să constituie peste tot o normalitate a zilelor noastre.

Mă bucur să constat că atingerea obiectivului asumat la nivelul administrației județene.

A fost confirmată și de Inspectoratul Școlar în acest început de an educațional.

Clujul este singurul județ din țară cu școli și grădinițe racordate integral la apă curentă și cu toalete în interiorul clădirilor.

Această stare datează deja de doi ani de zile.”

Școli și grădinițe cu toalete în interiorul unității de învățământ.

Raportul privind starea învățământului preuniversitar clujean, făcut public în cursul zilei de miercuri, 7 septembrie a.c., de către Inspectoratul Școlar Județean Cluj.

Potrivit acestuia, județul Cluj este singurul din țară care a remediat în totalitate situația toaletelor și a grupurilor sanitare aflate în curtea unităților școlare clujene.

Forul administrativ județean susține în continuare eforturile depuse de primăriile clujene pentru reabilitarea, modernizarea și dotarea școlilor și grădinițelor.

Sprijinul Consiliului Județean Cluj.

Doar în acest an, Consiliu Județean Cluj a repartizat UAT-urilor clujene cca. 33.000.000 de lei pentru finanțarea unor astfel de proiecte.

Dar și pentru susținerea investițiilor în infrastructura de bază.

Toate școlile din județ dispun de apă curentă. În contextul acesta, preocuparea autorităților locale este ca aceasta să devină pe deplin potabilă.

Mai exact, în cazul ultimelor 10% din unități în care apa există și poate fi folosită pentru spălat dar nu îndeplinește condițiile de potabilitate.

Consiliul Județean Cluj va continua procesul de susținere a proiectelor de modernizare a școlilor și de îmbunătățire a infrastructurii acestora.

Citește mai multe știri din „Social”.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj