[FOTO&VIDEO] Scandal la Fizeşu Gherlii. Cetăţenii nu mai cred în promisiunile politicienilor: „Mincinoşilor”

Locuitorii din comuna Fizeşu Gherii au ajuns în culmea disperării şi asta pentru că drumul judeţean ce trece prin comuna lor nu a fost asflatat nici până în ziua de azi, şi-au distrus maşinile, iar dacă au nevoie de un taxi sau o ambulanţă sunt refuzaţi sau ajung foarte greu. Reprezentanţii Consiliului Judeţean  au fost jigniţi şi huiduiţi de cei aproximativ 200 de locuitori ieşiţi în stradă.

Consilierul judeţean, Mihai Seplecan a efectuat, astăzi o vizită în Fizeşul Gherlii pentru a vedea dacă au început lucrările de reabilitare a drumului judeţean 109C. Prima persoană nemulţumită şi-a strigat „of-ul” chiar în timpul în care consilierul judeţean oferea presei o declaraţie.

În drum spre locul în care se aflau cetăţenii pregătiţi să protesteze, pe gardurile gospodăriilor erau afişate diferite mesaje. La faţa locului, Mihai Seplecan nu a avut nicio şansă să stea de vorbă cu oamenii revoltaţi care nu au ascultat ce avea de spus. Nici directorul regiei ce efectuează lucrările de reabilitare nu a avut mai multe şanse. Oamenii nu mai au încredere.


Mergând spre sediul primăriei, oamenii au umblat exact pe partea carosabilă, tocmai pentru a nu permite maşinilor ce veneau din spate să treacă, acesta fiind un alt mod de a protesta. Ajunşi la destinaţie, situaţia nu se schimbă cu nimic. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj cu atribuţii de preşedinte interimar este chemat la faţa locului. Ajuns, Vakar Istvan încearcă la rândul său să vorbească cu oamenii, însă nu  cu prea mult succes.

F. Gherlii 1 F. Gherlii 2 F. Gherlii 3 F. Gherlii 6 F. Gherlii 7 F.Gherlii 4 F.Gherlii 5

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

Articole Noi