Şase ani de activitate ai Asociaţiei Produs de Cluj

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

produs de clujAsociaţia Produs de Cluj, entitate aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, sărbătoreşte, la sfârşitul acestei săptămâni, şase ani de activitate, bilanţul totalizând nu mai puţin de 66 de târguri organizate în diferite locaţii din ţară şi din străinătate şi peste 40 de evenimente la care a luat parte în calitate de partener.

Acest moment aniversar va fi marcat la Dej, unde va fi organizată cea de-a şasea ediţie a celui mai fain târg din Ardeal, dejenii fiind aşteptaţi să ia parte în perioada 16-18 iunie, în Piaţa Bobâlna, la manifestările ce au ca scop promovarea tradiţiei, meşteşugurilor şi a produselor tradiţionale.

,,Obiectivul principal pe care îl aveam în urmă cu şase ani, când organizam prima ediţie a Târgului Produs de Cluj, era acela de a face din această manifestare o tradiţie, dorindu-ne să convingem publicul de calitatea produselor clujene şi de importanţa păstrării şi promovării obiceiurilor româneşti. Ajunşi la cea de-a 66 ediţie, putem afirma cu toată convingerea că dorinţa a devenit realitate, iar acesta este un proiect de succes al judeţului”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.

            Astfel, pe parcursul celor trei zile de sărbătoare, dejenii şi nu numai, sunt aşteptaţi cu o gamă variată de produse, de la uleiuri presate la rece, dulceţuri şi siropuri naturale, lactate şi produse tradiţionale din carne, vinuri şi ţuică de prune, miere de albine şi produse apicole, ceaiuri şi obiecte realizate din lavandă. Totodată, la fel ca şi la celelate târguri organizate anterior, şi la Dej vor poposi unii dintre cei mai renumiţi artizani clujeni, făuritori de costume populare, obiecte din lemn, ceramică, bijuterii, păpuşi şi săpunuri naturale, iar cei mici, precum şi cei care iubesc adrenalina sunt aşteptaţi în parcul de distracţii, la spectacole de magie şi ateliere de sculptură în fructe şi legume.

             produse-de-cluj-dej-3Asociaţia Produs de Cluj promovează valorile locale, sprijinind iniţiativa şi talentul, iar asta nu o face doar pentru micii întreprinzători, ci şi pentru artiştii clujeni, tineri aspiranţi şi voci consacrate, astfel că locuitorii Dejului sunt aşteptaţi cu tot ca are Clujul mai bun şi mai frumos şi în materie de folclor.

Pe parcursul celor şase ani de activitate, Asociaţia Produs de Cluj a reprezentat judeţul Cluj şi România la manifestări expoziţionale internaţionale de prestigiu, de la Londra la Berlin, Strrassbourg, Zacopane, Valea Timocului, şi înapoi la Bucureşti, Iaşi, Arad, Baia Mare, Satu Mare, Oradea, Zalău, Bistriţa, Deva, Mediaş, Alba Iulia, Turda, Câmpia Turzii, Huedin, Gherla, Floreşti şi, bineînţeles, Dej. Lista nu se opreşte însă aici, Produs de Cluj urmând a fi prezent în acest an şi în alte două oraşe importante ale ţării, Sibiu şi Timişoara.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj