Sárik Péter Trio cu The Jazz Request Show pentru prima oară la Cluj

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

jazzkivansagmusor-sajtofotoFormația Sárik Péter Trio din Budapesta prezintă miercuri, 28 octombrie, ora 20.00, în Sala Mare a Teatrului Maghiar de Stat Cluj, concertul după albumul The Jazz Request Show 2.

Pianistul Péter Sárik a avut în urmă cu patru ani o iniţiativă unică: să interpreteze melodiile preferate ale publicului în stilul propriu. Conceptul a avut în scurt timp un succes atât de mare încât publicul a venit cu o nouă propunere: cele mai îndrăgite şlagăre să fie înregistrate pe un disc.

Albumul The Jazz Request Show (concert de jazz la cererea publicului) a primit în doar patru luni discul de aur şi a câştigat în 2014 premiul Fonogram pentru cel mai bun album de muzică jazz din Ungaria (Grammy-ul maghiar).ACSL7007

Seria de concerte The Jazz Request Show este astăzi unul dintre cele mai populare evenimente de jazz din Ungaria. În anul 2014 formația a lansat albumul The Jazz Request Show 2 care cuprinde hit-uri clasice precum Forever Young (Alphaville), Sound of Silence (Simon and Garfunkel), Sweet Dreams (Eurythmics) sau Your Love Is King (Sade). Pe lângă acestea, din concertul susţinut la Cluj nu vor lipsi nici hit-uri ale zilelor noastre precum Virtual Insanity sau I Believe I Can Fly de R. Kelly.

ACSL6995Membrii formaţiei sunt: Péter Sárik – pian, Tibor Fonay – contrabas, Attila Gálfi – tobe. Invitata seriei de concerte, prezentă şi pe album, este cântăreaţa Myrtill Micheller.

Biletele la concert pot fi achiziţionate online de pe site-ul www.biletmaster.ro şi de la casa de bilete a Teatrului (noul orar al casei de bilete: de luni până vineri între orele 10.00-14.00 şi cu 1h 30’ înainte de concert).

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj