Sărbătoare pe muntele Dobrin

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

afisMunetelDobrin2015Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Cluj, instituţie de cultură aflată în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, împreună cu Primăria Măguri-Răcătău, organizează luni, 29 iunie 2015, tradiţionala întâlnire populară de pe Muntele Dobrin, ocazie cu care va avea loc şi o frumoasă manifestare culturală.

Evenimentul va începe de la ora 10:00 cu slujba religioasă de la biserica de lemn, de pe Muntele Dobrin.

De la ora 13:30, se va desfăşura, pe platoul de pe Muntele Dobrin, un spectacol folcloric susţinut de Orchestra profesionistă „Cununa Transilvană” a C.J.C.P.C.T. Cluj şi de interpreţii de muzică populară: Marius Ciprian Pop, Maria Golban Şomlea, Mariana Morcan, Ioana Breda Morar, Gheorghe Mariş Cioază, Livia Hetea, Alina Roşca, Ioana Budaie, Bogdan Nicodin, Anca Roba, Gabriel Bogdan şi Lavinia Daiana Mariş.

Totodată, atmosfera de sărbătoare populară va fi susţinută şi de Ansamblurile folclorice ”Dorul Muntelui” din Mănăstireni şi ”Dor Transilvan” din Cluj-Napoca. Evenimentul va fi prezentat de către interpreta de muzică populară Maria Golban Şomlea.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj