SĂPTĂMÂNA PREVENIRII CRIMINALITĂŢII – Recomandările polițiștilor pentru siguranţă în mediul online

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

copii onlineActivităţile de ieri au fost dedicate siguranţei în mediul online. Prevenirea infracționalității online și siguranța pe internet reprezintă preocupări constante ale poliţiştilor.

Ieri, 4 aprilie, poliţiştii de prevenire, de proximitate și de ordine publică au desfăşurat activităţi în unităţile de învăţământ de pe raza judeţului, pentru a le explica elevilor faptul că utilizarea internetului prezintă și anumite pericole, potențiale riscuri, pe care trebuie să le conștientizeze și să se ferească de ele.

Circa 100 de elevi au participat la activităţile educative organizate pe raza municipiului Cluj-Napoca de către Biroul de Analiză și Prevenire a Criminalității.

Elevilor le-au fost prezentate principalele reguli de care trebuie să ţină cont atunci când utilizează internetul.

De asemenea, polițiștii din cadrul subunităților urbane și rurale au desfășurat activități de prevenire în unitățile școlare aflate pe raza de competență.

Recomandările poliţiştilor:

-Nu postaţi date personale (adresă, C.N.P., număr de telefon, şcoala la care învăţaţi)!

-Nu acceptaţi cereri de prietenie de la persoane pe care nu le cunoaşteţi în realitate!

-Limitaţi accesul la postările voastre, astfel încât acestea să fie văzute doar de persoanele din lista de prieteni!

-Blocaţi imediat comunicarea cu persoanele care vă fac să vă simţiţi inconfortabil sau vă îndeamnă la lucruri rele!

-Nu deschideţi mesajele primite pe e-mail de la persoane necunoscute şi nu accesaţi linkuri sau ataşamente primite odată cu astfel de mesaje!

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj