Sancțiuni pentru cei care nu respectă măsurile stării de alertă.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
Foto: Arhiva Cluj24h.ro
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au acționat în vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea și combaterea infracțiunilor stradale, dar și pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19 și impunerea respectării măsurilor instituite.

În acest context, la data de 14 decembrie a.c., în intervalul 17.00-19.00, polițiștii clujeni, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării Mobile „Ștefan Cicio Pop” Cluj-Napoca și polițiști locali din cadrul Primăriei Cluj-Napoca au efectuat verificări punctuale în zonele aglomerate de pe raza municipiului.

Cu ocazia acestor verificări, au fost legitimate peste 40 de persoane. Totodată, au fost verificați 38 de operatori economici. Urmare a neregulilor constatate, s-a impus aplicarea a 30 de sancțiuni contravenționale, 17 dintre acestea fiind aplicate conform Legii 55/2020.

Acțiunile au continuat în intervalul orar 23.00-01.00, fiind instituite filtre rutiere în vederea verificării respectării restricțiilor de deplasare după ora 23.00.

Au fost legitimate 74 de persoane și au fost controlate 74 de vehicule.

Polițiștii au aplicat 14 sancțiuni contravenționale, 7 dintre acestea pentru nerespectarea interdicției de deplasare.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj