Sancțiuni de peste 10.000 lei pentru parcări pe pistele de biciclete

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
pista de biciclete
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Poliţiştii locali au efectuat ieri și astăzi acţiuni de verificare pe raza municipiului pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor autovehiculelor care au oprit sau au staţionat neregulamentar pe pistele de biciclete.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 51 de sancţiuni contravenţionale, conform HCL nr. 61/2014, privind oprirea, staţionarea şi parcarea neregulamentară pe domeniul public. Valoarea sancțiunilor aplicate este de 10.200 lei.

Verificările au fost efecuate în mai multe zone din oraș, printre care: B-dul 21 Decembrie 1989,strada Horea, B-dul Eroilor, străzile Donath și Viilor.

Pistele de biciclete sunt destinate în exclusivitate bicicliștilor. Acţiunile poliţiştilor locali vor continua pentru responsabilizarea tuturor participanţilor la trafic, atât a conducătorilor auto, cât și a pietonilor.

Biroul Mass-media

Primăria Cluj-Napoca

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj